SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hoşgörü İle Bakılan Bir Ortam..'

A- A+ PAYLAŞ

MÜSİAD'da Başkan Sabri Akın (üstteki fotoğrafta) güven tazelerken, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Murat Yalçıntaş MÜSİAD'ın bir okul olduğunu ve yetiştirdiği üyelerinin bugün önemli noktalara geldiğini söyledi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi'nin 12. olağan kongresi, TSO Salonu'nda yapıldı. Kongreye AKP Malatya milletvekilleri Mücahit Fındıklı ve Öznur Çalık, Belediye Başkanı Cemal Akın, İTO Başkanı Murat Yalçıntaş, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, bazı kurum ve kuruluş müdürleri, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri, MÜSİAD Şube Başkanı Sabri Akın ve dernek üyelerdi katıldı.

MÜSİAD Şube Başkanı Sabri Akın, MÜSİAD'ın ülke sorunlarını tespitinde ve çözümünde önemli katkılar sunduğunu belirterek, "Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile ilgili öneri raporumuzu önümüzdeki günlerde açıklayacağız" dedi. Akın, vatandaşa şüphe ile değil hoşgörü ile bakabilen bir anayasal ortamın sağlanmasını istediklerini kaydetti.

İTO Başkanı Murat Yalçıntaş ise, "MÜSİAD üyeleri için bir okul oldu. MÜSİAD hepimizi yetiştirdi ve bir yerlere getirdi. Bu gibi kurumlar insanlara toplum için hizmet etmeyi öğretiyor" diye konuştu.

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, MÜSİAD'in önemli sıkıntılar çekerek bugünlere ulaşıp ülke ekonomisine önemli katkılar sunar hale geldiğini ifade etti.

Malatya Milletvekili Öznur Çalık da, "MÜSİAD bizlerde çok önemli katkılar sunmuştur. MÜSİAD, hem ekonomik ve hem de siyasi anlamda önemli açılımlar sağlamıştır. Ülkede artık ekonomik ve siyasi istikrar sağlandı. Demokraside de istikrar sağlanması için çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Malatya milletvekili Mücahit Fındıklı ise MÜSİAD'ın kurumsal olarak izlediği stratejilerin bir bir gerçekleştiğini belirtti. Fındıklı, kalkınmanın en önemli unsurlarının özgürlükler ve şeffaflık olduğunu söyledi. Ülkedeki cari açığın kapanması için birtakım çalışmalar yapıldığını, bunlar arasında en önemli projelerin yeni teknolojilerin geliştirilmesini sağlamak ve bilişim teknolojilerinde yeni sayfalar açmak olduğunu kaydeden Fındıklı, yeni teknolojiler ve bilişim teknolojileri için yasal çalışmaların sürdürüldüğü belirtti.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Sabri Akın'ın yeniden başkan seçildiği kongrede yönetim kuruluna ise, "Mehmet Balin, Ergin Erdemir, Namık Şahin, Hasan Dündar, M. Ali Anşin, Hüseyin Pektaş, Nazım Akkaya, Hüseyin Kalan, Mustafa Özkan, Mehmet Korkmaz, Necip Cengil, Resul Kocamaz, Remzi Berktaş ve Enver Aydın Acar" getirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız