SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hrant Dink İçin Anma Programı

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:20:01
Hrant Dink İçin Anma Programı
A- A+ PAYLAŞ

Agos Gazetesi Genel Yayın Müdürü Hrant Dink’in ölüm yıl dönümü nedeniyle doğduğu şehir Malatya’da anma programı düzenlenecek.

İnsan Hakları Derneği (İHD) Malatya Şubesi adına yazılı bir açıklama yapan Ramazan Kuzu, “Bundan 6 yıl önce 19.01.2007 tarihinde ülkemizin nadide aydınlarından Hrant Dink'i katlettiler. 6 yıldır sokak ortasında barış güvercini Hrant’ı katledenlerin arkasındaki güçlerden söz ediyoruz, laf dinletemiyoruz.

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi devleti mahkum etti, “Ucuz atlattık” diye sevindiler. İnsanlık hakkımızı kullandık, adalet istedik. Hrant Dink’i aramızdan almalarının 6. yılında bir kez daha omuz omuza vermek için Malatya’mızdaki sivil toplum örgütleri, partiler, duyarlı insanlarımızla birlikte 19 Ocak saat 11.00'de Eğitimsen salonundaki sinevizyon gösterimine katılacak, saat 12.00'de Emeksiz Alt Kavşağı Kız Meslek Lisesi önünde toplanarak Çavuşoğlu'ndaki kiliseye kadar yürüyüş yapacağız. Halkımızı bu yürüyüşe katılmaya davet ediyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız