SON DAKİKA
SON DEPREMLER

HSYK Malatya Seçimleri

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:06:55
HSYK Malatya Seçimleri
A- A+ PAYLAŞ

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'na (HSYK) adli yargıdan 7 asıl ve 4 yedek, idari yargıdan ise 3 asıl ve 2 yedek üyenin belirlendiği secimde Malatya’da Adli Yargı’da hükümetin desteklediği öne sürülen  Yargıda Birlik Platformu’nun listesi en fazla oyu aldı.

Malatya Adliyesi’nde yapılan HSYK seçiminde Adli Yargı’daki hakim ve savcılardan 106 delegenin tamamı da oy kullanırken, 7 oy boş çıktı.

ADLİ YARGI

Adlı Yargı’daki HSYK adaylarından en fazla oyu alan adaylar şu şekilde; Turgay Ateş 59, Bilgen Başaran 52, İsa Çelik 60, Ahmet Çiçek 45, Mehmet Durgun 53, Ramazan Kaya 52, Selahaddin Menteş, (Malatyalı-Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı)62, Zeynep Şahin, (Malatyalı-Yargıtay Tetkik Hakimi) 58, Ömür Topaç  66, Metin Yandırmaz 56 ve Mehmet Yılmaz 56.

İDARİ YARGI

İdari Yargı’da ise 25 delegenin tamamı oy kullandı. Sonuca göre; Ahmet Berberoğlu, 14, Saadettin Kocabaş 14 ve Mahmut Şen ise 13 oyla en fazla oyu aldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız