SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hücre Evine Polis Baskını

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:51:07
Hücre Evine Polis Baskını
A- A+ PAYLAŞ

Gaziosmanpaşa'da İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bazı hücre evlerine yönelik yapılan operasyon sırasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 2 terörist ölü olarak ele geçirilirken 4 polis de yaralandı. Yaralı polisler olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi'ndeki hücre evlerine baskın düzenledi. Bir hücre evine düzenlenen baskın sırasında evde bulunan teröristlerle polis arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 2 terörist ölü olarak ele geçirilirken 4 poliste yaralandı. Durumun bağlı polis ekiplerine bildirilmesiyle olay yerine çok sayıda ambulans, özel harekat ve çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. 

Yaralanan polis memurları ambulanslarla Gaziosmanpaşa Taksim İlkyardım Hastanesi'ne, Çapa'daki İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi ve Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı polis memurlarının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Çatışmada içerden ateş açan 2 terörist ise silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirildi. Çatışmanın çıktığı evin çevresindeki sokak girişleri özel harekat polisleri tarafından kapatılarak güvenlik önlemleri alındı. Olası bir toplumsal olaya karşı bir TOMA’da hazır bekletildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız