SON DAKİKA
SON DEPREMLER

HÜDAPAR 2 İlçede Kongre Yaptı

0
Güncellendi - 2017-10-23 02:09:57
HÜDAPAR 2 İlçede Kongre Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Hür Dava Partisi (HÜDAPAR)'nin Akçadağ ve Doğanşehir ilçe kongrelerinin yapıldığı bildirildi.

Kongrelerde konuşan Malatya İl Başkanı Orhan Dikgöz, "Kısa bir süre içerisinde memleketin birçok ilinde, yüzlerce ilçesinde teşkilatlanmaya gittik. Hakikaten bu büyük bir fedakârlıktır, bir özveridir. Bu partiye hizmet edecek, bu partinin tüm kesimlere gitmesi için çalışacak hür neferler bilsinler ki partimizin misyonu bizden önceki peygamber ve sahabelerden farklı değildir. Onlarda bizim gibi bu programı daha önce yeryüzünde insanlara tebliğ etmiş ve mükâfatını Allah’tan beklemişlerdir. Hür kadrolarda yer alan tüm kardeşlerimiz salih olanların dediği gibi 'Bizim mükâfatımız Allah katındadır dolayısıyla biz mükâfatımızı ondan beklemekteyiz' demeli ve Allah’ın rızasını gözetmelidir. Hamd olsun HÜDA PAR kadroları memleket memleket, il il, ilçe ilçe, köy köy bazen kışın zor şartlarında, bazen sıkıntılı anlarda bazen yoklukta ev ev gezerek bu programı anlatmaktadırlar. Bilin ki her sıkıntının sonu refahtır, gün gelecek tamamlanmasına ant içilmiş Allah’ın nuru tamamlandığında bizler tarafımızdan dolayı secdelere kapanacak ve hüsrana uğramayacağız. HÜDA PAR ‘parti’ davası gütmez, ‘dava’ partisi olmayı hedefler.” dedi.

HÜDAPAR Akçadağ ilçe başkanı Veysel Yıldız güven tazelerken, Doğanşehir eski ilçe başkanı Emin Yıldız görevini yeni Başkan İdris Kaplan’a devretti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız