SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Huduti'nin Korumasında FETÖ Liderinin Şiiri Çıktı

0
Güncellendi - 2017-12-14 04:48:06
Huduti'nin Korumasında FETÖ Liderinin Şiiri Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

15 Temmuz darbe girişiminde yargılanan tek ordu komutanı olan 2. Ordu eski komutanı eski Orgeneral Adem Huduti ‘nin kendisi ile birlikte aynı davada tutuklu yargılanan yakın koruma astsubayının incelenen dijital materyallerinde FETÖ/PDY silahlı terör örgütü lideri Fetullah Gülen'in şiiri çıktı.

Malatya’daki 15 Temmuz darbe girişimi davasında dönemin 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti'nin de bulunduğu 6’sı general olmak üzere 27’si tutuklu toplam 76 sanık yargılanıyor.

Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ve 8. duruşmasına 3 Ocak 2018’de devam edilecek olan davada yargılanan sanıklara ilişkin dijitallerin inceleme sonuçları ise mahkeme dosyasına gönderilmeye başlandı.

15 Temmuz darbe girişimi gecesi dönemin 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti’nin makam kapısında uzun namlulu silahla bekleyen yakın koruma astsubayı tutuklu sanık Fatih G.’ın incelenen dijital materyalinde ilginç bir sonuç çıktı.

Mahkemeye gönderilen Emniyet Terörle Mücadele (TEM) Şubesi İnceleme Ve Tespit Tutanağında, Huduti’nin yakın koruma astsubayı Fatih G.’a ait hard disk ve hafıza kartının incelemesinde, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü lideri Fetullah Gülen’e ait olan ve Gülen tarafından seslendirilen  “Kalk ey yiğit uykudan” adlı şirinin ses müzik kaydı bulundu.

Raporda, “'Nj030507 isimli ‘nerdesin ey yiğit ve vangelis’ başlık isimli ses müziği dinlenildiğinde Fethullah Gülen’in seslendirmiş olduğu görülmüştür. Yapılan açık kaynak (internet) araştırmasında FETÖ/PDY Terör örgütü lideri Fethullah Gülen'in Kalk ey yiğit uykudan adlı şiiri olduğu tespiti yapılmıştır.” denildi.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız