SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hukuk Öğrencisinde ByLock Çıktı, Tutuklandı

0
Güncellendi - 2017-03-26 02:13:32
Hukuk Öğrencisinde ByLock Çıktı, Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da FETÖ/PDY Terör Örgütü'ne yönelik operasyonların sürdüğü, aralarında bir Hukuk Fakültesi öğrencisinin de bulunduğu üç kişinin tutuklandığı bildirildi.

Malatya Valiliği, FETÖ/PDY operasyonlarına ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"FETÖ/PDY Terör Örgütüne irtibatlı iltisaklı vb. gerekçelerle İlimiz Doğanşehir İlçesinde ByLock kullandığı tespit edilen 1 şahıs gözaltına alınmıştır.

FETÖ/PDY Terör Örgütüne irtibatlı iltisaklı vb. gerekçesiyle Hatay/İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı Talimatlı KOM Şube Müdürlüğü takibi ile 1 Özel Okul Öğretmeni, gözaltına alınmıştır.

FETÖ/PDY Terör Örgütüne irtibatlı iltisaklı vb. gerekçesiyle Mersin/Gülnar Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile FETÖ/PDY firarisi 1 muhasebeci yakalanmış ve sonrasında Adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.

FETÖ/PDY Terör Örgütüne irtibatlı iltisaklı vb. gerekçesiyle Kars Cumhuriyet Başsavcılığı Talimatlı ile Müzahir şirket çalışanı 1 şahıs gözaltına alınmıştır.

FETÖ/PDY Terör Örgütüne irtibatlı iltisaklı vb. gerekçesiyle Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığı Talimatı ile 1 Özel Yurt Müdürü gözaltına alınmıştır.

FETÖ/PDY Terör Örgütüne irtibatlı iltisaklı olduğu ve ByLock kullandığı tespit edilen İlimiz Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli 1 Sözleşmeli Öğretmen tutuklanmıştır.

FETÖ/PDY Terör Örgütüne irtibatlı iltisaklı olduğu gerekçesiyle 2 Öğretmen, İnönü Üniversitesinde görevli 1 Psikolog, 1 Hukuk fakültesi Öğrencisi olmak üzere 4 şahıs gözaltına alınmış olup; ByLock kullandığı tespit edilen 1 Psikolog, 1 Hukuk Fakültesi öğrencisi olmak üzere 2 bayan şahıs tutuklanmışlardır. Diğer 2 Öğretmen hakkında Adli kontrol kararı verilmiştir."

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • rain (6 yıl önce)
    Eğer hakkıyla girmiş iseler umarım siz yerle yeksan olursunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Polat (6 yıl önce)
    Bylock cu kimler yokki bylock cu vekil sadece 150 nin ustunde onlarida alin erken secim olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozz (6 yıl önce)
    Hukukada fetocuların verdiği sorularla girmiştir.nasılsa mezun olduğunda hakimliğide hazır olacaktı.Ama evdeki hesap çarşya uymadı.yerle yeksan oldular.Dahada olacaklar.
    0
    0
    Yanıtla