SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Hukuk Organları El Atmalı..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Fahri Kara yaptığı yazılı açıklamada, Türk futbolundaki son gelişmeler üzerine harekete geçtiklerini bildirdi.

Kara’nın açıklaması şöyle:

“Son günlerde futbol kamuoyunun bir numaralı gündem maddesi haline gelen 2005-2006 sezonuna ait şok iddiaların bir numaralı muhatabı kulübümüz Malatyaspor olmuştur. Ligin bitimiyle birlikte gerekli mercilere yapmış olduğumuz itiraz ve talepler ne yazık ki netice vermemiştir, ancak geçtiğimiz günlerde bizim önceki iddialarımızla örtüşen gelişmeler özellikle medyamızın desteğiyle gündemde alması gereken yeri almıştır. Malatyaspor yönetim kurulu olarak öncelikle Başbakan Yardımcımız ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanımız Mehmet Ali Şahin’in duyarlı duruşu, federasyonumuzun çabası ve medyamızın desteği bizi hem mutlu etmiş hem de gelecek için umutlu hale getirmiştir.

Gelişen olaylar karşısında eskisiyle yenisiyle şehrin önde gelenleriyle sürekli istişare toplantıları yapan yönetim kurulumuzun dün gece (24 Temmuz Pazartesi) MİAD Başkanı Yunus AKDAŞ, kulübümüz eski başkanlarından Hikmet TANRIVERDİ ve işadamı Şahin ÖZER ile yaptığı final zirvesinde bazı kararlar alınmıştır. Yönetim kurulu olarak, bu şike iddialarının araştırılması konusunda federasyona bağlı kurullarla sınırlı olmamasını, kısa bir süre önce İtalya’da olduğu gibi ülke hukuk organlarının bu işe el atmasını arzu ediyoruz. Ve biz Malatyasporlular olarak Türkiye’nin bir hukuk devleti olduğuna inanıyor ve bu konuda vereceği karara saygılı olacağımıza şimdiden söz veriyoruz.

Malatyaspor’a bu konuda hakkı teslim edilmese de şanlı ve temiz bir tarihe sahip olan kulübümüz mücadelesini her zaman olduğu gibi helal yoldan verip bir sene sonra da olsa Süper Ligdeki yerini alacaktır.

Malatyaspor olarak bu sezon şampiyon olacak bir kadro oluşturduk ve hedefe kitlendik bizi hiç kimse bu hedefimizde alıkoyamaz ben şahsım ve yönetim kurulum adına Malatya halkına ve Malatyaspor taraftarlarına söz veriyorum ki Malatyaspor’un zere kadar hakkını kimseye yedirmeyiz hepimiz bu sezon oynayacağımız maçlara motive olalım bizi sezon sonunda mutlaka zafer bekliyor.

Malatyaspor yönetim kurulu olarak ülkemizin hukuk kurullarına saygılı olduğumuzu bir kere daha belirtiyor, halkımızın bu konuda sürdürdüğü sağduyusunu aynı hassasiyet içinde devam ettirmesini arzu ediyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız