SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hukuki Süreç Uzatıyor'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya teşkilatı tarafından her hafta gerçekleştirilen Nöbetçi Vekil uygulamasının bu haftaki konuğu İhsan Koca oldu.

İl binasında düzenlenen toplantıya Malatya milletvekili İhsan Koca, İl Başkanı Ahmet Çakır ve Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt katıldı. Halkın sorunları dinlenmeden önce basın açıklaması yapılarak gündemdeki konular değerlendirildi.

İl Başkanı Ahmet Çakır, partilerinin kuruluşunun 7. yılı dolayısıyla duygularını dile getirip, "Partimize karşı birçok sıkıntı meydana getirilmesine rağmen hizmet ve halkımızın refahı için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz" dedi.

Malatya milletvekili İhsan Koca da, Arapgir'de 9 kişinin trafik kazasında vefat etmesi, Erzincan Kemah'ta 9 askerin şehit olması ve partilerinin 7. kuruluş yıldönümü dolayısıyla görüş ve duygularını dile getirdi.

Daha sonra yerel hizmetlerden söz eden milletvekili Koca, Beylerderesi Köprüsü'nün 2009 sonunda, Sanayi Sitesi girişi altgeçidinin de 2008 sonunda tamamlanacağını ifade etti. Koca, Şeker Fabrikası arazisine yapılacak olan 800 Yataklı Devlet Hastanesi'nin de, hukuki süreç nedeniyle uzadığını vurguladı. Şeker İş Sendikası'nın yeniden mahkemeye vermesi nedeniyle hastanenin ihale edilip kazma vurulamadığını dile getiren İhsan Koca, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Malatya Belediyesi işbirliği ile Beydağı eteklerinde uygulanacak Kentsel Dönüşüm Projesi'yle ilgili soruları da cevaplandırdı.

Kentsel Dönüşüm Projesi'nde Belediye Başkanı Cemal Akın'ı partinin yalnız bıraktığı iddialarına katılmadığını söyleyen Koca, "Kentsel Dönüşüm Projesi AK Parti'nin sadece Malatya'da değil, 15 ilde uyguladığı projedir" dedi.

Kentsel Dönüşüm Projesi uygulanacak bölgede itiraz edenlere değer tespitinde bulunulması konusunu hassasiyetle takip ettiklerini ve yeni heyetin itirazda bulunanların konusunu inceleyeceğini söyleyen milletvekili İhsan Koca, bu projede vatandaşların mağdur olmaması için veya en asgari şekilde mağdur olmaları şeklinde çalışmalarının olacağını kaydetti.

Koca, Arapgir - Divriği karayolunda minibüsün devrilmesi sonucu 9 vatandaşın hayatını kaybetmesinden sonra ilgili ve yetkili yerlerle temasa geçildiğini ve buranın asfaltlanacağını da sözlerine ekledi.

Basın toplantısından sonra vatandaşların sorunları dinlendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız