SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hükümet Meydanı'nda Bıçaklı Kavga: 2 Yaralı

0
Güncellendi - 2016-02-28 00:29:46
Hükümet Meydanı'nda Bıçaklı Kavga: 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Valilik önü Hükümet Meydanı'nda gençler arasında çıkan kavgada 2 kişinin birbirlerini karşılıklı olarak bıçakladıkları bildirildi.

Olay,  Cumartesi günü saat 19.40 sularında Hükümet Meydanı olarak da bilinen İnönü Kapalı Çarşısı’nın üstü İsmet İnönü Anıtı'nın yanında meydana geldi. Henüz çıkış sebebi bilinmeyen kavgada M.K. (18) adlı genç ile A.B.B. (17) adlı gençlerin karşılıklı olarak birbirlerini bacaklarından bıçaklayarak yaraladıkları bildirildi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve ambulanslar yönlendirildi. Yaralılardan M.K. adlı genç Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevk edilirken, hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. A.B.B. adlı genç ise Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri olaya karışan diğer şüphelileri de yakalayarak gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

Pano01za

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Huzursuzluk (8 yıl önce)
    Malatya AKP ile aldığı oylarda iller arasında ilk sıralarda yer aldı...sayın vekillerimiz iş yerlerimizi rahat rahat çalıştırıp evlerimize gidemeyeceksek aldığınız bu oyların karşılığı nerede ??? Bize dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı ile yürümeyelim lütfen !
    0
    0
    Yanıtla
  • kerim (8 yıl önce)
    acilen oturma yerlerinin kaldırılması lazım bu gençler oturma yerleri geldiginden beri çarşı üstünde toplanıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (8 yıl önce)
    Malatya merkezinde böyle bir olay olabiliyorsa ki bu MALATYA VALİLİĞİnin önünde gerçekleşiyor bu durumun tek sorumlusu emniyettir. Bu olay gibi yüz tane olay oldu yüz kere şikayet ettik ama adamlar ne yapmaya çalışıyorlar belli değil benim güvenliğimi sağlayamayan emniyet emniyet değildir açık ve net. Gereği yapılsın...
    0
    0
    Yanıtla
  • TANER (8 yıl önce)
    Bir emniyet mensubu olarak hergün bu tür gençlerle uğarşıyoruz, Artık gençlik yoldan çıkmış vaziyette uyuşturucu kesici aletler suç yaşı 12 ye düştüğü bir şehir Bir ülkeyi bitirmek istiyorsanız ilk önce gençlerinden başlayın derdi bir siyasetci abimiz yarın Allah korusun bir savaş olsa Arkamıza alacağımız bir gençliğimiz yok Allah ıslah etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (8 yıl önce)
    TAMAM ŞİMDİ 1 HAFTA BİLEMEDİN 2 HAFTA BAKILIR SONRA ESKİ HALİNE YİNE DÖNER.. YAPTIĞINIZ İŞİ SONUNA KADAR DEVAM ETTİRİN Kİ BİR DAHA OLMASIN.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (8 yıl önce)
    KAPALI ÇARSI VE ÇEVRESİ DE ÖNLEMLER ALINMALI HATTA MALATYA NIN HER YERİNDE ÖNLEM ALINMALI ZATEN POLİS KİMİN NE OLDUĞUNU İYİ BİLİR. BİR MALATYALI OLARAK YOLDA RAHAT YÜRÜMEK HER İNSANIN HAKKIDIR BU HAKLARIMIZIN KORUNMASI TEMENNİSİYLE.TABİİ POLİSE BU KONUDA ÇOK GÖREV DÜŞÜYOR AMA ÖNCELİKLE DE POLİSE BU KONU Da YETKİ VERİLMESİ GEREKİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ KİMLİKLERE BAKIYOR TAMAM GİDİN DİYOR.BU TÜR KİŞİLER İLLA BİRİLERİN BAŞINA BELA OLDUKTAN SONRA MI KONUŞULACAK.ATALARIMIZ BOŞUNA DEMEMİŞ YILANIN BAŞI KÜÇÜKKEN EZECEKSİN.YETKİLİLER MALATYAYI ESKİ YASANABİLİR GEZİLE BİLİR İL OLMASI TEMENNİSİYELE.
    0
    0
    Yanıtla
  • erdem (8 yıl önce)
    imam hatip okulunda yetiştirilmesi bu sorunları çözeceğini inanıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Yunus (8 yıl önce)
    Eskiden gencler yürüdüklerinde karsidan bir aile geldiginde kaldirimdan inip rahat gecmelerine imkan saglardi.simdi ise üstünüze yürüyen genclik türemis.Valilik,sümerpark falan mevzu degil önemli olan gencleri yetistirmekti.Ki bu saatten sonra önünü alamazsiniz.Malatya'nin iyi gunlerini yasayin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (8 yıl önce)
    Artik malatyada da yaşanmaz akşam saatlerinde ailenle yürüyüşe bile çıkarıyorsun her yerde bi pislik psikopatlar ters bakıyorlar evimizdede dışarı cikmasakta bunaliyoruz acilen kapalı çarşı ile sümerpark çevresindekilerine bi çözüm bulunsa iyi olur . ilk başta da cafeteryalara
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir Polat (8 yıl önce)
    valinin önünde bir şehrin hali duruyor ipsiz sapsız gençler gittikçe çoğalıyor emniyet yok güvenlik yok yeter artık yeterrrrrrrr.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (8 yıl önce)
    Egitim sistemini degistirmeleri lazim. Calismadan,her turlu saygisizligi yaparak, hic bir sorumluluklarini yerine getirmeden diploma alan ve gercek hayatin oyle oldugunu zannedip burnu surtulunce saga sola saldiran gencler. Eskiden mahallede bi iki serseri olurdu, simdi yarisi oyle genclerin.
    0
    0
    Yanıtla
  • bekir (8 yıl önce)
    ne ortada belediye başkanı var ne emniyet bitmiş malatya inanınki
    0
    0
    Yanıtla
  • Tgcn (8 yıl önce)
    Çarsıya cıkılagı kalmamış
    0
    0
    Yanıtla
  • muaz (8 yıl önce)
    Kapalı çarşının üstü tamamen suç çetesi gençlerle dolu bisikletleri insanların üzerine sürüyorlar hava karardıktan sonra oradan insanların ailesiyle geçmesi sıkıntı ve valiliğin önü olması yetkilileri rahatsız etmiyor heralde.
    0
    0
    Yanıtla
  • KAMİL (8 yıl önce)
    KAPALI ÇARŞININ ÜZERİNE DERHAL ÇÖZÜM BULUNMALI ÜZERİNDE BİSİKLET KAYKAY PATEN VS E SÜRÜLMESİ YASAKLANMALI İPİNİ KOPARAN ORDA İNSANLARI RAHATSIZ EDİYOR OKUMAYI DAHİ BİLMEYEN CAHİL Bİ NESİL YETİŞTİ BUNLAR POTANSİYEL Bİ TEHDİT SORUMLUSUDA EĞİTİM SİSTEMİMİZİ ALLAK BULLAK EDENLER ..
    0
    0
    Yanıtla