SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hükümet Olarak Görevimiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:36:59
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Şehitlerimizin geride bıraktığı ailelerine bakmak, Hükümet olarak bizim görevimiz” dedi. 

Çalık Malatya’da Önce Vatan Şehit ve Gaziler Derneği’ni ziyaret ederek burada dernek yönetimi ile görüştü. “Sizler bizlere şehitlerimizin emanetisiniz” diyerek konuşmasına başlayan Çalık, şehitlerin geride bıraktıkları aileleri ve gaziler için Hükümet olarak çok önemli düzenlemeler yaptıklarını belirterek, görev şehitlerinin de geride bıraktıkları aileleri için yasal düzenlemeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

Devlet olarak, şehit aileleri ve gazilerin sorunlarına çözüm bulduklarını belirten Çalık, “Ne kadar da geride kalan ailelerin sıkıntılarını giderme adına çalışmalar yapılsa da şehitlerimizin hiçbir şekilde geri gelmeyeceğini biliyoruz. Ama bir nebzede olsa şehitlerimizin geride bıraktığı ailelerine, annelerine, babalarına çocuklarına bakmak devlet ve hükümet olarak bizim görevimizdir” dedi.

Önce Vatan Şehit ve Gaziler Dernek Başkanı Muharrem Kıbrıs, kendilerini ziyarete gelen Çalık’a teşekkürlerini ileterek, şehit aileleri ve gaziler olarak bazı sıkıntılarının bulunduğunu söyledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız