SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Hükümete Anayasa Değişikliği Desteği Veririz..''

A- A+ PAYLAŞ

Anavatan Partisi (ANAP) Teşkilatlandırmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Miraç Akdoğan, Anayasa değişikliklerinde çoğunluğun sağlanması için hükümete tam destek vereceklerini söyledi.

ANAP Malatya Milletvekili Akdoğan, Kars Milletvekili Selami Yiğit ile birlikte 2 günlüğüne parti çalışmaları için Malatya'ya geldi. ANAP Malatya İl Başkanlığı'nda bir basın toplantısı düzenleyen Akdoğan, hükümete Anayasa değişikliklerinde sayısal çoğunluğun sağlanması için destek vereceklerini bildirdi.

Akdoğan, "Başbakan en son ABD ziyareti sırasında 'Türkiye'de demokrasi yok' diye şikayet ediyor. ABD'de Türkiye'deki terörden, Türkiye'deki başörtüsü sorunundan şikayet etti. Daha pek çok şikayetleri var. Biz ANAP olarak başbakanın şikayet ettiği konularda kendisine yardımcı olmak mecburiyetindeyiz" dedi.

"Bugünkü gazetelerde genel başkanımız Erkan Mumcu'nun demeçlerini okumuşsunuzdur" diyerek sözlerini sürdüren Akdoğan, "Şimdi burada Malatyalılar'ın huzurunda da belirtmek istiyorum. ANAP'ın 13 milletvekili var. İktidar partisinin Anayasa değişikliğiyle ilgili sayısal çoğunluğunu, 13 milletvekilimizle biz tamamlıyoruz. Türkiye'nin demokratikleşmesi, başörtüsü sorununun çözülmesi ve muhtaç insanlara yardımcı olunması adına hangi milli mesele olursa olsun biz ANAP olarak 13 milletvekilimizle iktidara destek vermeye hazırız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız