SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hükümeti Çok Sıkıştırdık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:40:33
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Arguvan ilçesi ve ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Malatya’daki temasları çerçevesinde köy ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Ağbaba, Arguvan ilçesi ve ilçeye bağlı Aşağı Sülmenli, Yukarı Sülmenli, Tarlacık, Güngören, Asar, Çavuş, Yürek Taşı, Tatkınık, Armutlu ve Hakverdi köylerini ziyaret etti.

Arguvan ilçesi için büyük önem taşıyan Yoncalı Barajı’nın ihalesinin yapılmadığını ifade eden Ağbaba, bunun takipçisi olacaklarını söyledi. Ağbaba, “Arguvan’ı yakından ilgilendiren bir problem var. Arguvan’ın Yoncalı Barajı problemi var. Bunun da çok takipçisi olduk. Hükümeti bu konuda çok sıkıştırdık. Haziran ayında konuşma yaptım ve Yoncalı Barajı’nın akıbetini merak ettiğimizi söyledim. 7’nci ayda ihale edileceği söylendi ama ihale gerçekleşmedi. Geçtiğimiz günlerde bir milletvekili Yoncalı Barajı’nın ihalesi gerçekleşmiş gibi bir açıklamada bulundu. Maalesef gerçekleşmedi. Kaldı ki bu Arguvan’ın hakkı, kimsenin bahsettiği bir şey değil” dedi.

Ağbaba, Yoncalı Barajı’nın durumunu meclis gündemine tekrar taşıyacağını da ifade ederek, “Bunu mecliste de söyledim. Acaba bu Arguvan’ın isminden mi, bölgesinden mi? Neden yapılmıyor? Bunu bütün Arguvanlılar gibi bende merak ediyorum. Bu Arguvan için önemli ve bu ilçeye hayat verecek bir proje. Arguvan denildiğinde akla Yoncalı geliyor. Yoncalı deyince de, devlete güvensizlik ve yalan akla geliyor. Bunu takip ediyoruz. TBMM Genel Kurulu’nda bu konuyu tekrar gündeme getireceğiz ve hesabını soracağız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız