SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hükümetin Gücü Halktan"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:25:51
A- A+ PAYLAŞ

AKP Büyükşehir Başkan adayı Ahmet Çakır ile Arapgir adayı Haluk Cömertoğlu, ilçe merkezi ile bazı köyleri ziyaret ettiler.

AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi'nin de katıldığı ziyaretlere ilişkin basın bülteni şöyle:

"AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti’den Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Çakır, beraberindeki partililerle birlikte Arapgir ilçesini ziyaret etti.

Arapgir merkez ile Bostancık, Çakırsu, Konducak, Sipahiuşağı ve Pacalı bölgelerini ziyaret eden AK Parti heyeti, burada vatandaşlarla görüşerek sorunlarını dinledi.

Ziyaret sırasında konuşan AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, AK Parti iktidarının 11 yıldır her alanda değişim ve dönüşümlere imza attığını kaydetti.

BÜLENT TÜFENKÇİ: AK PARTİ HÜKÜMETİ GÜCÜNÜ HALKTAN ALMAKTADIR

Tüfenkçi, "AK Parti olarak yaptığımız yatırımlarla 11 yılda 40-50 yıllık mesafe aldık. AK Parti'yle Türkiye bu değişim ve dönüşümünü sürdürüyor. Artık milletin irade her şeyin üzerinde. Ak Parti'yi millet bu göreve getirdi, alacak olan da millettir. Biz AK Parti hükümeti olarak üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirmeye devam edeceğiz. Biliyorsunuz ki 11 yıllık iktidarımız döneminde bize bir çok engeller çıkardılar. Fakat her komplo ve darbe girişiminde daha da güçlendi. Son günlerde yaşananları da Ak Parti iktidarı aşacaktır. Milletimiz buna itibar etmeyecektir. Çünkü Ak Parti hükümeti gücünü halktan almaktadır. Başka dayandığı bir güç yoktur" dedi.

BÜLENT TÜFENKÇİ: TOKİ ARAPGİR’E 120 KONUT YAPACAK

Başkan Bülent Tüfenkçi, Arapgir ilçesinde devam eden yatırım, proje ve hizmetlerle ilgili olarak ise şunları kaydetti:

"Arapgir ilçemize yaklaşık 9 kilometre uzunluğunda Çevre Yolumuzun yapımı devam ediyor.Bu yolumuzun maliyeti 16 milyon 500 bin TL.İhale şartnamesine göre Ziver İnşaat işi  13 Kasım 2014 tarihine kadar bitirmiş olacaktır. Arapgir-Divriği, Arapgir-Keban-Ağın, Arapgir-Yazıhan-Malatya arasındaki yolların da bölünmüş yol kapsamına alınması ilçeye ulaşımın daha rahat sağlanması adına önemli birer gelişme olarak görülüyor. Bakınız Arapgir-Keban-Ağın hattındaki 11 kilometrelik kesimin işi için 3 milyon 660 bin TL harcama gerçekleştirildi ve yine aynı hattımızda bu kez de 11 ila 19. kilometrelik kesimlerin üst yapı işleri için 5 Milyon 285 bin TL harcandı. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Arapgir ilçemize 120 konut yapılacak. İhalesi 24 Aralık 2013 tarihinde yapıldı. İhaleyi kazanan yüklenici firmayla sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak ve 570 takvim gününde tamamlanacak. Arapgir  ilçemize16 derslikli ilköğretim okulu yapım işinin ihalesi Malatya İl Özel İdaresi tarafından yapılmış olup,ihaleyi 2 milyon 414 bin TL ile kazanan Mahmut Nedim Karakaş adlı müteahhit işe 21 Ekim 2013 tarihinde başlamıştır.Sözleşmeye göre işi 20 Ocak 2015 tarihine kadar bitirmesi gereklidir. Hakeza Arapgir belediye başkanımız ve adayımız Haluk Cömertoğlu, Arapgir’e bir birinden faydalı çok önemli projeleri hayata geçirdi. Malatya Belediye Başkanımız ve adayımız Ahmet Çakır’ın yaptıkları hizmetleri sizlerde Malatya ziyaretlerinizde görüyorsunuz." diye konuştu.

ÇAKIR: BÜYÜKŞEHİRLE BİRLİKTE BÖLGELERİMİZE HİZMET ARTACAK

Her yörenin farklı yapısal sorunları olduğunu belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya’nın farklı bir şehir olduğunu söyledi. Ziyaretlerdeki amaçlarının vatandaşlarla görüşüp, sorunları öğrenmek olduğunu vurgulayan Başkan Çakır, “Hizmetleri sizlerin desteğiyle yapacağız. Milletimiz arkamızda olmasaydı önemli hiçbir projeyi hayata geçiremezdik. Bizler milletimizin hizmetkarlarıyız. Milletimizi mutlu görmek bizleri daha çok sevindiriyor. Şehirleşme anlamında Malatya’mız uzun bir yol aldı. Büyükşehir süreciyle birlikte bölgelerimiz hak ettiği bütün hizmetleri alacaklar.  Bizler ilçelerimizin ve bağlı tüm kesimlerinin bütün eksiklerini ortaya çıkardık. Vatandaşlarımızın da desteğiyle bu hizmetleri sağlıklı planlayarak kaliteli bir şekilde yapacağız” ifadesinde bulundu.

HALUK CÖMERTOĞLU: HİÇ KİMSE MİLLETLE ARAMIZI BOZAMAZ

Ziyaretlerde açıklamalarda bulunan Arapkir Belediye Başkanı ve ilçe adayı Haluk Cömertoğlu ise milletle daima iç içe olduklarını belirterek, “Biz beraber yürümeye karar vermişiz. Hiç kimse milletle aramızı bozamaz. Milletimizin karşısına çıkmaktan, onların dertleriyle dertlenmekten hiç çekinmedik. Büyükşehir ile birlikte yeni bir yapılanma başlıyor. Güzel Arapkir’imizi daha da güzelleştirip, halkımızın var olan sorunlarını doğru planlama yaparak çözeceğiz” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız