SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hükümetle Konuşacağız'

A- A+ PAYLAŞ

KOSGEB Başkan yardımcılarından oluşan bir heyet, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin'i ziyaret etti.

KOSGEB Başkan Yardımcıları Bayram Mecit, Hüseyin Tüysüz ve Hasan Tanrıöven ile KOSGEB Malatya Merkez Müdürü Murat Seki'nin ziyareti sırasında konuşan ESOB Başkanı Şevket Keskin, "KOSGEB ilke kez esnaf ve sanatkarı desteklemeye başladı. Esnaf sosyal barışın kaynağıdır. Esnaf ve sanatkar büyük bir camiadır. Bizimle hükümet arasında kümeleşme arasında bir farklılık var. Hükümet kümeleşmeyi şirketleşme olarak nitelendiriyor. Bir sanayi sitesinde kaportacısı, boyacısı, tornacısı, boyacısı bunlar bir arada
oldu mu, bizde kümeleşme budur. Hükümetle bir kez daha oturup konuşacağız. TESK'in seçimi var. Seçimden sonra oturup esnaf ve sanatkarlarımızın temel meselelerini bir kez daha konuşacağız" dedi.

KOSGEB Başkan Yardımcı Bayram Mecit, yeni döneme artık esnaf ve sanatkarlarında KOSGEB'in desteklerinden yararlandığını belirterek, "Yapımız değişti. Yeni dönemdeki destek paketlerimizi anlatıyoruz" dedi.

TSO'DA TOPLANTI..
Bu arada KOSGEB’in 20. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Malatya’da yeni destek paketlerinin tanıtımı ile ilgili olarak bir toplantı düzenlendi.

TSO binasında düzenlenen toplantıya TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, ESOB Başkanı Şevket Keskin, KOSGEB Başkan Yardımcıları Bayram Mecit, Hüseyin Tüysüz ve Hasan Tanrıöven ile KOSGEB Malatya Merkez Müdürü Murat Seki ile kalabalık bir topluluk katıldı.

TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, “Bölgede en çok KOSGEB desteklerinden Malatya yararlanıyor. Yeni KOSGEB destekleri nedeniyle bir tanıtım toplantısı yapılıyor. KOSGEB'in yeni 6 tane destek paketi bulunuyor. Biz TSO olarak iş düşüncesi olupta, imkanı olmayan gençlerimize eğitim veriyoruz. KOSGEB ile yaptığımız proje ile 22 kişiye 600 saat eğitim verdik. ABİGEM ile birlikte verdiğimiz bu eğitimin ücretini biz TSO olarak karşıladık. Yeni bir projemiz daha var. Bu projemizle de 90 kişiye eğitim vereceğiz. İş düşüncesi olup ta imkanı olmayan genç kardeşlerimize bu imkanı sunmuş olacağız" dedi.

Hedef kitlemizde değişiklik yapılarak, daha önce sadece imalatcı sektörüne verdiğimiz desteklerimizi artık hizmet sektörüne de veriyoruz” diyen KOSGEB Başkan Yardımcısı Bayram Mecit de konuşmasında katılımcılara KOSGEB'in 20'nci kuruluş yıldönümüne özel Yeni Destek Modelleri ile ilgili bir sunum yaptı. Mecit, katılımcılara “Türkiye’de KOBİLER ve KOSGEB” konulu birde sonum yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız