SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hünerli Eller' Kursiyerleri Yeteneklerini Sergiledi

0
Güncellendi - 2018-01-31 06:01:09
'Hünerli Eller' Kursiyerleri Yeteneklerini Sergiledi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi sosyal etkinlikler çerçevesinde ‘Hünerli Eller Yeni Yıl Sergisi’ Çiğdem Tozkoparan Kadın Kültür ve Spor Merkezinde açıldı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın katılımıyla gerçekleştirilen açılış törenine kalabalık bir vatandaş topluluğu katılırken, sergideki ürünler yoğun ilgi gördü.

Kurdele kesiminin ardından sergiyi gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, sergideki ürünlerin, kursiyerlerin ne kadar yetenekli olduğunu gösterdiğini söyledi.

Büyükşehir Belediyesinin Malatya’nın her noktasında olduğunu belirten Başkan Ahmet Çakır, "Çiğdem Tozkoparan Kadın Kültür ve Spor Merkezi bölgeye önemli bir hizmet veriyor.  Şu ana kadar buraya 20 bin kişi gelerek kurslardan ve spor aktivitelerinden faydalandı.  Bu merkezimizde 8-10 dalda kurslar veriliyor. Kurslara gösterilen ilgi çok güzel. Birçok mahallemize bu özellikte tesisler kurduk.” dedi.

Malatya’nın her noktasını inşa ediyoruz

Amaçlarının Malatya’yı daha modern ve yaşanabilir bir şehir haline dönüştürmek olduğunu kaydeden Başkan Çakır, konuşmasına özetle şöyle devam etti:

“Malatya'nın her noktasını inşa ediyoruz. Şehrin tüm altyapısını yeniliyoruz. Örnek nitelikte caddeler, kavşaklar düzenliyoruz. Yeni bulvarlar açıyoruz. Kültür merkezleri, spor merkezleri, sanat sokaklarımız, çocuklarımıza yönelik külliyelerimiz her kesim tarafından büyük ilgi görüyor. Sadece bu merkeze 20 bin kişinin gelmesi, Büyükşehrin gelmiş olduğu noktayı gösteriyor. Önemli olan fiziki yapıların yapılması değil, buralarda ne kadar insanımıza ulaştığımızdır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Müzik dinletisi ve çocuk defilesi

Çiğdem Tozkoparan Kadın Kültür ve Spor Merkezinde enstrüman kurslarına katılan kursiyerlerin gerçekleştirdiği müzik dinletisinin ardından, giyim kursuna katılan kursiyerlerin ürettikleri çocuk giysileri düzenlenen çocuk defilesiyle  katılımcıların beğenisine sunuldu.

Hünerli Eller Yeni Yıl Sergisi’nin 2 Şubat Cuma günü mesai bitimine kadar, tüm bayanların ziyaretine açık olduğu belirtildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız