SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hünerli Eller Yarışıyor'

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:03:08
'Hünerli Eller Yarışıyor'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Kadın Kültür ve Spor Merkezi tarafından “Hünerli Eller Yarışıyor” programı düzenlendi. Anneler Günü’ne özel düzenlenen programa, protokol eşleri de katıldı. 

Büyükşehir Belediyesi Kadın Kültür ve Spor Merkezi’ndeki programa Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın eşi Fatma Zehra Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı’nın eşi Sadiye Kahtalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın eşi Yasemin Polat, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın eşi Hafize Gürkan ve İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal’ın eşi Kadriye Urhal ile çok sayıda bayan katıldı.

Yoğun katılımın olduğu programda salata ve sütlü tatlılar kategorilerinde yarışma yapıldı. Yarışmaya katılan bayanların evlerinde hazırladıkları salata ve süt tatlıları jüri tarafından tek tek değerlendirilerek, puanlama yapıldı. Yarışmanın sonunda dereceye girenler belirlendi.

ANNELER GÜNÜ DE KUTLANDI

Protokol üyeleri tarafından yapılan konuşmalarda katılımcıların Anneler Günü kutlanarak, Kadın Kültür ve Spor Merkezi’ni Malatya’ya kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür edildi. Yarışmada dereceye girenlere ödüllerinin de verildiği programda, bayanlar müzik eşliğinde eğlendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız