SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hurda Kamyon Çalındı!

A- A+ PAYLAŞ

Sahibinin arıza yapması üzerine boş arsaya bıraktığı hurdaya çıkmış kamyonun buradan kimliği belirlenemeyen kişilerce çalındığı bildirildi.

Polise başvuran 33 yaşındaki D.A. adlı kadın, 44..473 plakalı 1976 model hurdaya ayrılmış kamyonu Mersin’den Malatya’ya getirdiğini, Özsan Sanayi sitesi yakınına gelindiğinde kamyonun arıza yaptığı, bunun üzerine sanayi sitesinin karşısında bulunan boş arsaya bıraktıklarını ve plakalarını söktüklerini, 27 gün sonra aracı Kırıkkale’ye hurdacıya göndermek için geldiğinde kamyonun yerinde olmadığını gördüğünü bildirdi. Polis, hurda kamyonu çalanları belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Bu arada Onbinkonutlar’da da 38 yaşındaki C.S.U.’ya ait olan 44..199 plakalı otonun, park edildiği yerden çalındığı bildirildi.

Diğer yandan polise başvuran 19 yaşındaki U.I., 44..062 plakalı otosunu tamir için Küçük Sanayi Sitesi’ndeki işyerine götürdüğünü, parkedip ayrıldığını, bir gün sonra geldiğinde otonun ön ve arka plakalarının takılı olduğu iki tamponun sökülmüş olduğunu gördüğünü bildirdi, tampon ve plakaları çalanların bulunmasını istedi.

Kanalboyu’nun stad tarafında park halinde olan 47 yaşındaki Y.A.’ya ait otonun teybinin çalındığı bildirildi.

K.Mustafapaşa Mahallesi Gebeş Sokağı’nda otosunu park eden 46 yaşındaki S.Ö., sabah kalktığında sol ön lastiğin indirilmiş, arka plakanın da çalınmış olduğunu polise bildirdi ve şikayetçi oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız