SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hurdacıda Silahlı Kavga: 2 Yaralı

0
Güncellendi - 2016-09-26 20:59:30
Hurdacıda Silahlı Kavga: 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Yeşiltepe Hurdacılar Sitesinde alacak-verecek meselesi iddiasıyla çıkan kavgada pompalı tüfekle ateş açılması sonucunda 2 kişi yaralandı.

Olay, Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’nde bulunan Hurdacılar Sitesinde meydana geldi. İddiaya göre, alacakları olduğu gerekçesiyle hurdacı işyerine giden ve kardeş olan İlkay Sarıtaş ve Uğur Sarıtaş, burada çıkan kavga esnasında Alaattin T. tarafından pompalı tüfek ile ateş açılması sonucunda yaralandılar.

Yaralılar ambulans ile Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, İlkay Sarıtaş’ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Olay sonrasında çok sayıda polis ekibi bölgeye yönlendirildi.

Polis ekiplerince şüpheli Alaattin T. suç aleti pompalı tüfek ile birlikte yakalandı.

Yaralıların olay yerine geldiği araçta polis ekiplerince yapılan incelemede balta ile sallama tabir edilen büyük bıçak bulundu ve her ikisi de delil torbasına kondu.

Olayın alacak-verecek meselesinden kaynaklandığı iddia edilirken, polis ekipleri olayı çok yönlü olarak soruşturuyor.

Başlatılan soruşturma devam ediyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

hurdacı

hurdacı1

hurdacı2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız