SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hurdacının Öfkesi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da hurdacılık yapan şahsı, zabıta ekipleri başka bir yere taşımak isteyince olay çıktı.

Taştepe Mahallesi'nde oturan ve hurdacılıkla geçimini sağlayan Ali Seydi Doğan, topladığı hurdaları evinin bahçesinde biriktirince etrafa da kötü kokular yayılmaya başladı. Bu durumdan rahatsız olan komşuları birkaç kez şikayette bulundu. Mahallelinin şikayeti üzerine hurdaları başka yere taşımak için Ali Seydi Doğan'ın evine gelen zabıta ekipleri, Doğan'ın müdahalesi ile karşılaştı.

Hurdaları vermek istemeyen Doğan, üzerine benzin dökerek, yakmak istedi. Bunun üzerine olay yerine çevik kuvvet ekipleri de geldi. Ali Seydi Doğan'ı emniyet güçleri ve zabıta ekipleri uzun süre ikna etmeye çalıştı. İkna olan Doğan, hurdaları zabıta ekiplerine verdi.

Ali Seydi Doğan'ın, 4 çocuğu olduğu ve bir çocuğunun kalp ve akciğer hastası olduğu belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız