SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hüsrana Uğrayacaklar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:13:29
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Türkiye'nin önünü kesmek isteyenlerin, 30 Mart'ta sandıklarda bir kez daha hüsrana uğrayacaklarını söyledi.

Milletvekili Öz, yerel seçim çalışmaları kapsamında Kuluncak İlçesi'ni ziyaret etti. AKP seçim irtibat bürolarını ve tüm ilçeleri tek tek ziyaret eden Öz, Kuluncak ilçe merkeziyle köylerinde faaliyetlerde bulundu.

BOYRAZ İLE BİR ARAYA GELDİ

Milletvekili Ömer Faruk Öz, AKP Kuluncak Belediye Başkan Adayı Mehmet Boyraz'ın seçim bürosunu ziyaret etti.

Öz, ziyaretinde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin önünü kesmek isteyenlerin, 30 Mart'ta sandıkta bir kez daha hüsrana uğrayacaklarını kaydetti.

Türkiye'nin her alanda büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadığını kaydeden Öz, "Ekonomik, sosyal ve kültürel, sanayi ve ticari tüm alanlarda büyük atılımlar gerçekleştirdiğimiz, güçlü Türkiye idealiyle kardeşliğimizi pekiştirdiğimiz, maddi ve manevi tüm prangaları bir bir bertaraf ettiğimiz günlerde; organize bir takım tezgahlarla önümüz kesilmek isteniyor. AK Parti nezdinde gelişen Türkiye’nin, kalkınan Anadolu’nun, Orta Asya’ya, Orta Doğu’ya ve Afrika’ya açılan kardeşlik elinin önüne set çekilmek isteniyor. Yüzyıllardır nice fitne ve fesadı, imkansızlıklar altında onlarca çetin savaşın muzafferi milletimiz bu kavganın da muzafferi olacaktır. Bundan en ufak bir şüphemiz yoktur" dedi.

KAYMAKAMLIĞI ZİYARET ETTİ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, daha sonra Kuluncak İlçe Kaymakamlığını ziyaret etti.

Öz, kaymakamlık ziyaretinde, SODES kapsamında yürütülen bakır işletmeciliği kursiyerleri ile bir araya gelerek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kursiyerlerin ürettiği ürünleri çok beğenen Malatya Milletvekili, bu ürünlerin TBMM Hediyelik Eşya Satış Bürolarında satışının gerçekleştirilmesi için girişimde bulunacağını söyledi.

Sofular Beldesi Belediyesi başkanı Kazım Çelik’le de bir araya gelen Öz, Aşağı Sultanlı ve Yukarı Sultanlı, Selimli ve Kaynarca köylerini de ziyaret etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız