SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hüsrev Vekile İthaf!

A- A+ PAYLAŞ

Kara Kuvvetleri Komutanlığı (KKK)’a bağlı Malatya’da bulunan 2. Kara Havacılık Alay Komutanlığı ekipleri, geceyi hasta kurtarma operasyonu ile geçirdi. Nemrut Dağı gerekçesiyle Malatya hakkında "olmadık" laflar eden AKP Adıyaman Milletvekili Hüsrev Kutlu'nun "yanına kalan" bu çıkışlarına karşın, iki ilçesindeki hastalar için Adıyaman Valiliği'nin Malatya Valiliği'nden yardım istemesi, Malatya'dan havalanan helikopterin hastayı Malatya'ya yetiştirmesi iki ilin kader birliğine önemli bir örnek oldu.

HELİKOPTER İLE HASTAHANEYE GETİRİLDİ
Adıyaman’ın Sincik ilçesine bağlı Aksüt köyünde Abuzer Apacık (32) adlı şahsın av tüfeği ile kendi kendini yaralaması, yine Adıyaman’ın Çelikhan ilçesine bağlı Mutlu köyünde 3 günden beri yardım bekleyen Ayşe Öngör (62) adlı kadın için Adıyaman Valiliği’nin Malatya Valiliği’nden yardım istemesi üzerine 2. Ordu Komutanlığı devreye girdi.

2. Ordu Komutanlığı’nın girişimleriyle 2. Kara Havacılık Alay Komutanlığı’na bağlı 2 helikopter yanlarına sağlık ekibi de alarak Aksüt köyü ile Mutlu köyüne gönderildi. Aksüt köyünde av tüfeği ile kendi kendini yaraladığı belirtilen Abuzer Aksüt’ün öldüğü anlaşılınca cenaze köyde bırakıldı.

Mutlu köyünde 3 gündür bekleyen Ayşe Öngör ise kurtarılarak İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’ne getirildi. Hasta kadın hemen tedavi altına alındı.

Öngör’ün yakın akrabası olan Selahattin Çınar, hasta kadının yolların açılmaması nedeniyle helikopter ile Malatya’ya getirildiğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız