SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Husumet Yüzünden Bıçaklamış!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir genç, aralarında husumet bulunan şahsı bıçakla yaraladı. Bu arada, Yeşilyurt'ta bir genç yolda yürürken tabancayla bacağından vuruldu, il merkezi ile Yeşilyurt'taki bıçaklı kavgalara da polis müdahale etti.

İŞYERİNDE BIÇAKLI SALDIRI..
Edinilen bilgiye göre olay, Cengiz Topel Caddesi'ndeki parfümeride meydana geldi. E.Y (16) isimli genç, daha önceden kavgalı olduğu F.D'yi (31) bıçakla yaraladı. Ayak baldırından yaralanan F.D, Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındı. E.Y. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürülüyor. (Ana sayfa ve bu sayfadaki fotoğraf olayla ilgili)

DİĞER OLAYLAR..
Mücelli Caddesi’ndeki bir evde ailevi nedenlerle 30 yaşındaki İ.T.H. ile 25 yaşındaki B.H. adlı kadın arasında kavga çıktı. B.H.’nin elindeki bıçağı almaya çalışan O.H.’nin sol elinden yaralandığı bildirildi.

Zapçıoğlu Caddesi’nde, ailevi ve ekonomik nedenlerle annesi 41 yaşındaki annesi K.H. ile tartışan ve daha sonra bıçak çeken 22 yaşındaki B.H. adlı şahıs, olaydan haberdar edilen polis tarafından etkisiz hale getirildi ve ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Hacı Ahmet Akıncı Lisesi bahçesinde de, 17 yaşındaki B.A.’nın tanımadığı 3 kişi ile aralarında çıkan kavga sonucu baldırından ve elinden bıçaklandığı, yaralının hastaneye kaldırıldığı, polisin saldırganların belirlenmesine ve yakalanmasına çalıştığı bildirildi.

Yeşilyurt İlçesi’nin Gedik Mahallesi’ndeki olayla ilgili ifadesi alınan H.P. adlı şahıs, 27 yaşındaki oğlu Y.P.’nin kendisinden 400 YTL istediğini, parayı vermediği için oğlunun ölümle tehdit edip, mutfaktan aldığı bıçakla üzerine yürüdüğünü söylerken, Y.P. ifadesinde parayı vermeyen babasına sinirlenip eliyle mutfak kapı camını kırdığını, ancak bıçak çekmediğini öne sürdü. Polis bıçağa el koydu, soruşturma sürüyor.

VE KURU SIKIYLA..
Öte yandan Yeşilyurt İlçesi Gedik Mahallesi Kireç Ocağı mevkiinden bacağından ateşli silahla yaralanmış olarak Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılan 15 yaşındaki F.Y., ifadesinde olayın meydana geldiği yerde oturmakta olan 4-5 kişinin yanından geçtiği sırada silah sesi duyduğunu ve daha sonra bacağında yanma hissettiğini, kimin ateş ettiğini görmediğini söyledi. Polis bu şahısların kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız