SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Huzur Herşeyden Önemli"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:49:23
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesi’ni ziyaret etti.
 
Ziyarette konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Bayram Akdemir, "Sayın Müdürümüz, Gaziler Derneğimizi ziyaret etmeniz bizleri onurlandırdı" dedi.
 
Emniyet Müdürü Aygün de, "30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle gazilerimizi ziyaret ettim" diyerek, "Gaziler bizim için çok önemli kıymettir" şeklinde konuştu.
 
Öte yandan, Gaziantep’teki menfur olaydan sonra Malatya’nın şehir giriş ve çıkışlarında yapılan uygulamaların bir basın mensubu tarafından sorulması üzerine Mustafa Aygün, "Son günlerde şehir giriş ve çıkışlarındaki uygulamalar güvenlik tedbirleri ile alakalıdır. Malatya özelinde ne tür tedbir gerekiyorsa, onun üzerinde çalışıyoruz. Bu uygulamalarımız zaman içinde devam edecek ve zaten devam da ediyor. Malatya’nın huzuru her şeyden önemlidir. Önlemler vatandaşlarımızın huzur ve güveni içindir" ifadelerini kullandı.
 
Ziyarette Bayram Akdemir Mustafa Aygün'e, derneğin şiltini ve yazdığı kitabı hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız