SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Huzur İçinde Yaşıyorsak Sayenizde"

0
Güncellendi - 2017-09-10 02:27:35
A- A+ PAYLAŞ

  • CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Ağbaba, Malatya Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal  ile bir süre görüştü.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, İl Başkanı Enver Kiraz ve parti yöneticileri ile birlikte yeni hizmet binasına taşınan emniyet müdürlüğünü ziyaret etti. İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Kurumumuza teşrif ettiniz, şeref verdiniz. Ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Malatya Emniyet Müdürlüğümüz yeni hizmet binasına taşındı. Bu vesileyle de sizleri ağırlamaktan mutlu olduk”dedi.

HUZUR İÇİNDE YAŞIYORSAK SİZİN SAYENİZDE

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ziyarette yaptığı konuşmada yeni hizmet binasının hayırlı olmasını belirterek “ Polis teşkilatı bizim için çok kıymetli, onların yerleri bizim için değerli. Özveriyle görev yapıyorlar. Biz huzur içerisinde yaşıyorsak, Malatya’da rahat uyuyabiliyorsak sizlerin sayesindedir. Şahsınız başta olmak üzere bütün teşkilata,  bekçisinden, müdür arkadaşlara kadar herkese teşekkür ediyorum. Malatya da başarılı bir şekilde görev yapıyorlar,onları kutluyoruz. Birçok terör eyleminin önlenmesinde büyük rol üstlendiler. Geçtiğimiz dönemlerde Malatyalıların çok haberi olmadı ama iki önemli terör girişimi hiç kimsenin burnu kanamadan bertaraf edildi. Bunun için de sizleri kutluyoruz. Umarız burada hiçbir polisimizin burnu kanamadan, kazasız belasız huzur içerisinde çalışmak nasip olur. Sadece polislerimiz değil, Malatya’da yaşayan bütün yurttaşlarımız yeni bir hizmet binasına kavuştular.Bu güzel binanın Malatya’ya kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Alberk (6 yıl önce)
    Kardeşim buraya yazdigin gibi gördüğünü sana zahmet birde 155 anlattasan.. lokal olayları genelleme yapıyorsun. Sen başka bir ilde yaşadın mi? Bu anlattığın olaylar bütün kentlerde var. Sorunun çözümü yasalarda tutukladigin adam sende önce çıkıyor. avrupada suç analizi nasıl yapılıyor ve nasıl kanunlar çıkıyor. Geçen yıl malatya adliyesi kaç dosyası bu yıla devretmiş.. bol keseden konuşma. Kanunları ve yasalari polis koymaz! Bunu bil dedim. Soruyu siyasilere soracaksin polise degil.
    0
    0
    Yanıtla
  • yusuf (6 yıl önce)
    Huzur içinde mi? Siyaset böyledir. Doğrudan dobru yanlışta doğru. Keşke sizin sayenizde sokağa cikamiyoruz deseydiniz. Tofaş lar kapkaççılar pompalilar hergun olaylar. Ah ahhhh siyaset siyaset
    0
    0
    Yanıtla