SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Huzur Operasyonunda 12 Firari Yakalandı

0
Güncellendi - 2017-05-01 17:16:15
Huzur Operasyonunda 12 Firari Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye’de eş zamanlı olarak geçtiğimiz 28 Nisan Cuma günü  81 ilde gerçekleştirilen Huzur Operasyonu kapsamında Malatya’da çeşitli suçlardan haklarında arama kararı bulunan 12 firari yakalandı.

Malatya’da il merkezi ile ilçelerde  gerçekleştirilen Huzur Operasyonu’nun 90 ekip ve 450 polis ile yapıldığı bildirilirken, polis ekiplerince 3 bin 200 kişinin kimlik sorgusunun yapıldığı ve çeşitli suçlardan araması bulunan 12 firarinin yakalanarak haklarında işlem gerçekleştirildiği öğrenildi.

Huzur Operasyonu esnasında  2 bin TL tutarında idari para cezasının tatbik edildiği belirtilirken, kontrol edilen 500 araçtan 20’sine  54 bin 200 TL para cezası kesildiği, 5 aracın ise trafikten men edildiği kaydedildi.

Yine, polis ekiplerince 200 işyerinin kontrol edildiği, bunlardan 3 tanesi hakkında idare işlem yapıldığı öğrenilirken, 1 adet ruhsatsız tabanca ve beraberinde 30 tane mermi ele geçirildiği bildirildi.

Yeni Malatya Gazetesi- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız