SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Huzur Toplantısı Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:31:51
Huzur Toplantısı Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’nın Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından rutin aralıklarla düzenlenen huzur toplantılarının 10’uncusu gerçekleştirildi.

Hacı Devriş Mahallesi’nde Sami Erdem Camii'nde düzenlenen huzur toplantısına; Kaymakam Mehmet Aktaş, İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Amir Cemil Şen, Asayiş Büro Amiri komiser Ali Fıstıkcı, komiser yardımcısı Selçuk Korkmaz, başpolis Ferruh Aydın, olay yeri polis memuru Esat sarı, polis memuru Şammas Güler, toplum destekli polis memurları Mahmut Özkan, Abdullah Yaman, mahalle muhtarı Ruhi Benli, il genel meclis üyesi Mehmet İnce ve mahalle sakinleri katıldı.

Kaymakamı Mehmet Aktaş, yaptığı konuşmada,"Bizler devletin temsilcileri olarak sizlere olan sorumluluklarımızı hatırlama ve sorun ve dileklerinizi dinlemek adına bu toplantıları yapıyoruz. Sizlerden ilçemizdeki tüm kamu kuruluşları hakkındaki isteklerinizi önerilerinizi dinlemek istiyoruz. Var olan huzuru korumak, daha da artırabilmek bu toplantılarımızın ana amacıdır" dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken ise, "Güvenlik olarak Darende huzurlu ilçe kendi doğasında ve yapısından gelen ve halkının yetişmişliği iyi niyetliği devletle olan barışıklığın doğurmuş olduğu sonuçlardan dolayı huzurlu bir ilçemiz. Bu bizim toplantılarımızı toplum destekli polisimizin muhtarlarla koordineli yapıyoruz. Bu halkın yanında olmayı arz ediyoruz. Bugünkü sinevizyon eşliğinde silah kullanma, havayi fişek ve patlayıcı maddeler düğünlerde eğlence yerlerinde silah kullanmanın ne kadar riskli olduğunu, vatandaşlarımızın can güvenliğini tehlikeye attığını kısa bir slaytla görsel anlamda sizleri bilgilendirerek sizi silahlar konusunda uzak tutmayı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız