SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Huzur Toplantısı Yapıldı

A- A+ PAYLAŞ
 
Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından belirli zamanlarda yapılan 'huzur toplantıları'nın yedincisis ilçedeki Nadir Mahallesi'nde yapıldı. 
 
İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken, Trafik Büro Amiri Başkomser Cemil Şen, Asayiş Büro Amiri Komiser Nuh Ali Çil, Komiser Yardımcısı Ali Fıstıkcı, mahalle muhtarı Adnan Tunçtan ile polis memurları ve mahalle sakinlerinin katıldığı toplantıda sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı. 
 
"VATANDAŞIN YANINDAYIZ"
 
Toplantıda konuşan İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken, "Toplantılarımızın amacı vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemek, bir arada bulunarak sorunlara çözüm bulmaya çalışmaktır. Bizler bu toplantılar ile polis olarak eksiklerimiz nelerdir görüyoruz. Polis olarak ne türlü tedbirlerin alınması bizden istenmektedir. Bunları halkımızla istişare ediyoruz. Polis olarak vatandaşımızın her zaman yanındayız. Darendeliler, devleti ile barışık insanlar. Bir yerde huzur varsa bu da siz halktan kaynaklanır. Halk Devleti ile barışıksa huzur vardır. Ekiplerimiz size bir telefon kadar yakın. 155 hattımızı etkin olarak kullanmanızı istiyoruz. Bu birliktelik ile ilçemizde huzur ortamının daha da gelişeceğini umuyorum. Bu toplantılarımız her ay devam ediyor bunlara sizlerde katılırsanız memnun oluruz sizlerin huzur ve güvenliği için daha iyi hizmet ederiz" ifadelerini kullandı. 
 
ÜST GEÇİT YAPILACAK
 
Köken konuşmasının devamında., "İlçemizde Toplum destekli polisimiz hizmet veriyor bu arkadaşımız sizlerin 24 saat hizmetinizde olacak her an arayıp yardım isteyebilirsiniz. Daha öncede gündeme getirmiş olduğunuz Nadir İlköğretim Okulu'nun karayolu üzerinde olmasından dolayı çocukların okul çıkışında yaşadıkları sıkıntılardan dolayı yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde kara yollarınca okul önüne üst geçit yapılacağını size bildiriyorum" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız