SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Huzur Toplantısında Polise Destek..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'huzur toplantısı' Polisevi'nde gerçekleştirildi.

Toplantıya, Emniyet Müdürü Orhan Savaş ve emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, esnaf odaları temsilcileri, sendika temsilcileri, okul müdürleri, dernek yöneticileri ile birlikte çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı. Toplantıda konuşan Emniyet Müdürü Orhan Savaş, "Bu toplantılar, yaşadığımız şehirdeki bir takım olumlu ya da olumsuz gelişmeleri, bir takım kulaktan duyma olayları aracı vasıtasıyla değil de, birinci ağızdan toplumu temsil eden kurum ve kuruluşların yöneticilerinin ağzından duyma amacını taşımaktadır. Bu toplantıda biz sadece konuşulanları dinleyip, toplantıdan sonra da çözüm bulacağız" dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin ise Orhan Savaş'ın Malatya Emniyet Müdürü olmasından sonra Malatya'da halk-polis kaynaşmasının üst seviyeye çıktığını ifade ederek, "Emniyet Müdürümüz Orhan Savaş, polisi, halka, halkı da polise sevdirdi. Malatya'da büyük bir trafik alt yapısı eksikliği olmasına rağmen, emniyetimizin aldığı tedbirlerle trafik sorunu büyütülmeden günlük yoğunluk aksatılmadan yürütülüyor. Asayiş konusunda da Malatya'da önemli gelişmeler var. Bu konuda büyük bir sıkıntımız yoktur" şeklinde konuştu.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren de, Malatya'da emniyetin tüm kapılarını vatandaşa sonuna kadar açmasından dolayı teşekkür ederek, Malatya'da yaşanan park sorununun çözümlenmesini beklediklerini kaydetti.

Huzur toplantısı, katılımcıların istek ve temennilerini iletmeleriyle devam etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız