SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Huzur ve Asayişe Katkı Sağlıyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

SODES programı kapsamında Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından, salon ve çim hokeyi takımı sporcuları ile Yıldıztepe Mahallesi'nde yaşayan çocuklara kahvaltı verildi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan ve sekiz aydır devam eden "SODES ile Spora" projesi kapsamında oluşturulan ve iller arası müsabakada centilmenlik kupası alan bayan erkek salon ve çim hokeyi takımı kahvaltıda bir araya geldi. Kalvaltıya Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya'da katıldı.

 Kahya, buradaki konuşmasında "Malatya Emniyet Müdürlüğü olarak başlatmış olduğumuz sosyal sorumluluk projelerimizin devamı olarak salon ve çim hokeyi takımı sporcularımız ile Yıldıztepe'de yaşayan çocuklarımızla birlikte Kernek Bodo Park'ta bir kahvaltı yaptık. İşletme sahibi Abdullah Kapusuz Bey çocuklarımızı ve bizleri en iyi şekilde ağırlayarak, çocuklarımızın güzel ve eğlenceli vakit geçirmesine vesile oldu. Buradaki amacımız çocuklarımızı kontrol altında tutarak, onları motive etmek ve onların yanında olduğumuzu göstermektir. Çocuklarımızda uygulanan projeler sonrasında çok büyük değişiklikler oldu" dedi.

Kitap okuma yarışmasınında yapıldığını sözlerine ekleyen Emniyet Müdürü Kahya, "Malatya Emniyet Müdürlüğü olarak altı aydan beri çocuklarımız arasında kitap okuma yarışmaları düzenliyoruz. Çocuklarımıza kitaplar dağıtıyoruz, kitapları okuyup, özet çıkarıyorlar. En güzel özeti çıkaran çocuklarımızı ödüllendiriyoruz.Balici ve tinerci çocuklar çok yaygındı. Bu çocuklara sahip çıkıyoruz. Böylece Malatya'nın huzur ve asayişine katkı sağlıyoruz. Bu şekilde de devam edeceğiz" diyerek çocuklara kitap dağıttı.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız