SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Huzurevi Sakinleri ve Çocuklarla İftar

0
Güncellendi - 2017-06-14 18:15:44
Huzurevi Sakinleri ve Çocuklarla İftar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Mustafa Toprak, yetimler, huzurevi sakinleri ve engelli çocuklarla iftarda buluştu.

Türkiye Diyanet Vakfı ile Malatya İl Müftülüğünce düzenlenen "İyilik Sofrası" programı, İl Müftü Yardımcısı Mehmet Emin Yılmaz'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programda konuşan Toprak, ülkenin yarınları çocuklarla bir arada bulunmanın ayrı bir mutluluk kaynağı olduğunu belirterek, çocukların barış, kardeşlik, sevgi ve paylaşmanın ifadesi olduğunu aktardı.

Hayata çocukların gözleriyle masumca bakıldığında, oyun oynayan çocuklar gibi dostça yaşandığında akan kanların ve göz yaşlarının dindiğinin görüleceğine işaret eden Toprak, Müslümanların sadece kendi din kardeşlerine değil, başka din mensuplarına da tam bir insani yaklaşım sergilemeleri gerektiğini ifade etti.

İl Müftüsü Ümit Çimen de ramazanda Müslümanların birçok değeri yeniden keşfettiğine vurgu yaparak, "Ramazan iradelerimiz, ahlak çizgimizdeki kararlı duruşumuzu gösterme fırsatı verir." dedi.

Programa, Malatya Barosu Başkanı Enver Han, İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, Hacı Bektaş-i Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli ve Cem Vakfı Şube Başkanı Eşref Doğan da katıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız