SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Huzurevi'nde Anneler Günü

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:40:37
Huzurevi'nde Anneler Günü
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da Anneler Günü nedeniyle huzurevinde Anneler Günü etkinliği düzenlendi. 
 
Etkinliğe AKP Milletvekili Öznur Çalık, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hidayet Bozkurt, huzurevi çalışanları katıldı. Milletvekili Öznur Çalık, “Peygamberimiz, ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ buyuruyor. Bende anneyim 2 çocuğum var oğlumu 4 aydır göremiyorum. Dünyadaki her şeye değen bir makamdır annelik. Sizlerin anneler gününü kutluyorum. Ellerinizden öpüyorum" dedi.
 
Konuşmalarının ardından yaşlılara karanfil dağıtıldı.
 
ÇALIK'IN MESAJI..
Bu arada Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü nedeniyle AKP Milletvekili Öznur Çalık bir mesaj yayınladı. Çalık'ın mesajı şöyle:
 
" Ülkemizde her yıl Mayıs ayının ikinci pazar günü Anneler Günü olarak kutlanmaktadır. Bu evrensel ve anlamlı günde bizi hayata getiren, sevgisiyle büyüten, şefkatiyle ve sabrıyla bize ilk hayat eğitimizi veren kıymetli annelerimize minnetimizi, en kalbi duygularla göstermenin mutluluğunu yaşıyoruz.
 
Annelerimizin, evlatlarının vatanına, milletine, çevresine faydalı birer birey olarak yetişmesi için verdikleri emek ve moral bizlerin hayata karşı mücadelesinde her zaman yanı başımızda bizlere manevi bir destek olmuştur. Annelerimizin bu gayreti sayesinde hayata karşı mücadele ederken direncimizi korumayı başarabilmişizdir. Toplumumuzun çekirdeği olan ailelerin bir arada bulunabilmelerini sağlayan en önemli güç yine annelerimizdir. Bu sayede aile içi ve toplumsal huzurumuzu muhafaza edebilmekteyiz. 
 
Bu duygu ve düşüncelerle hem bir anne ve hem de evlat olarak hayatımızın her anında bizleri verdikleri karşılıksız sevgi ve fedakârlıklarıyla bugünlere getiren annelerimizin ellerinden öpüyor, en içten duygularımla selamlarımı, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız