SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Huzurevinde İftar Sofrası..

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:24:35
Huzurevinde İftar Sofrası..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Vasip Şahin, Huzurevi’ ni ziyaret ederek Huzurevi sakinlerinin iftar sofrasına konuk oldu. 

Vali Şahin, eşi Şeyma Şahin ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Malatya Huzurevi'ni ziyaret etti.

Huzurevi sakinleri ile sohbet eden Vali Şahin, Ramazan ayının rahmet ve bereket ayı olduğunu belirterek “Millet olarak hepimiz bu mübarek ayda halkımızla, eş ve dostlarımızla iftar sofralarımızı paylaşarak güzel bir kardeşlik örneği sergiliyoruz” dedi.

Vali Şahin, “Huzurevi’nde kalan büyüklerimiz devletimizin misafirleridir. Kendilerinin bakımları ve ihtiyaçları en iyi şekilde karşılanmakta. Bizlerin başlıca görevi de burada kalan değerli büyüklerimizin huzurunu ve refahını sağlamaktır” şeklinde konuştu.

İftar sonrası eşi Şeyma Şahin ile birlikte Huzurevi sakinleri ve yetkililerle sohbet eden Vali Şahin ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

 Öğrencilere İftar..

Malatya’da, çocuk ve gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerinin sağlanması, toplumsal açıdan korunmalarına ilişkin tedbirlerin yaşama geçirilmesi projesi (ÇOGEP) kapsamındaki gençlere iftar yemeği verildi. 

Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün yürütmekte olduğu ÇOGEP kapsamında, Beyler Deresi'nde bulunan Şelale Restaurant' ta genç öğrencilerle birlikte iftar yemeği yenildi.

İftar Yemeğine, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Turan Odabaş, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Mehmet Eskigün de katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız