SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Huzurevi'nde Mevlid Okutuldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:04:54
Huzurevi'nde Mevlid Okutuldu
A- A+ PAYLAŞ
 
Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından Malatya Huzurevi'nde ölenler ve Çanakkale Şehitleri için Mevlid-i Şerif okutturuldu. 
 
Huzurevindeki etkinliğe Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Müftü Hacı Yusuf Gül ile kalabalık bir topluluk ve huzurevi sakinleri katıldılar. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Cevdet Tatar, yaşlıların toplumsal yapıda önemli bir yeri olduğunu söyleyerek, huzurevinde vefat edenler ile Çanakkale Şehitleri için Mevlid-i Şerif programını düzenlediklerini söyleyerek, "Peygamberimiz Hazreti Muhammed (SAV) sevginin öneminden bahsederken, şöyle buyurmuşlardır, 'İman etmedikçe cennete giremezsiniz, bir birinizi sevmedikçe de gerçek manada iman etmiş olamazsınız.' Müslüman kanayan bir yarayı görünce, ciğeri yanan insandır. Allah Resulü (SAV) ne güzel söylemiş, 'Küçüklere merhamet etmeyen, büyüklere saygı göstermeyen bizden değildir" ifadelerini kaydetti. 
 
AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise, Malatya'ya gelmeden önce Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile birlikte olduğunu söyleyerek, " AK Parti olarak büyüklerimizi asla ihmal etmeyeceğiz. Yaşlılarımızın her şeyi ile ilgileneceğiz. Huzurevinde çalışan bütün personele çok teşekkür ediyorum. Burayı ziyaret ettiğimiz de, büyüklerimizden hep yöneticilere ve personele olan teşekkürlerini alıyoruz. Bir gün bizimde evlatlarımızın, gelip bizim hatırımızı soracağı günler olacak. İnşallah, bugün gelip sizleri sorduğumuz gibi onlarda gelip bizleri sorarlar. Hayırlı evlat olurlar İnşallah" şeklinde konuştu. Kuran'ı Kerim ve Mevlid-i Şerif'in okunmasını ardından ilahi ve ney dinletisi yapıldı. Davetlilere ve huzurevi sakinlerine gül suyu ve şeker ikram edildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız