SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Huzurevi'ndeki İftara Katıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:40:45
Huzurevi'ndeki İftara Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

 Vali Süleyman Kamçı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Malatya Huzurevi’ni ziyaret ederek, iftar yemeğinde orucunu huzurevi sakinleri ile birlikte açtı. 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş, Müdür Yardımcısı Cevdet Tatar, Huzurevi yöneticisi ile çalışanları ve huzurevi sakinleri tarafından karşılanan Vali Kamçı, Huzurevi sakinleri ile tek tek görüşerek, Ramazan ayının bu güzel ve manevi ortamında kendileri ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Vali Kamçı, “Huzur evi sakinlerimizle her fırsatta bir araya gelmeye çaba gösterdiklerini, huzur içinde yaşlılıklarını geçirmeleri için devletimizin bütün imkanlarını kendilerine sunmaktayız" dedi. 

Vali Kamçı, iftar yemeği öncesi huzurevi sakini ve hobi olarak fotoğrafçılıkla uğraşan Abdullah Ağan’la da sohbet ettikten sonra Ağan’dan fotoğraf makinesini alarak Ağan’ın fotoğrafını çekti. İftar sonrası huzurevi sakinleri ile bir araya gelip çay içip bol bol sohbet eden Vali Kamçı, onların isteklerini geri çevirmeyerek hepsi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız