SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hz. Muhammed´e Sevgi Gecesi..

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:24:54
Hz. Muhammed´e Sevgi Gecesi..
A- A+ PAYLAŞ

 Doğanşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinliği kapsamında "Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)´e Sevgi Gecesi" düzenlendi. 

Doğanşehir Belediye Düğün Salonu´nda gerçekleştirilen Programda, Anadolu İHL öğrencilerinin hazırladığı "Terbiye Edilmemiş Evladın Sonu" isimli piyes sahnelendi ve ardından ortaokul ve lise öğrencilerin ayrı, ayrı oluşturduğu korolar ilahiler okudu. 

İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zülfikar Durmuş, "Hazreti Peygamber ve İnsanlık Onuru" konulu bir konuşma yaptı.

Programın sonunda finali yapılan "En Sevgili´ye Özlem" isimli şiir okuma yarışmasının ödül töreni yapıldı.

Programa İlçe Müftüsü Mehmet Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Söylemez, Polat Belediye Başkanı Hasan Orman ve iş adamı Vahap Küçük´ün yanı sıra çok sayıda öğretmen, öğrenci ve veli katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız