SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İ.Ü. Bahar Şenlikleri İptal

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:40:00
İ.Ü. Bahar Şenlikleri İptal
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi'nde 13-15 Mayıs'ta yapılması gereken Bahar Şenlikleri tümden iptal edildi. Daha önce, Hatay Reyhanlı'da meydana gelen ve 50 dolayında vatandaşımızın ölümüyle sonuçlanan bombalı saldırı nedeniyle, ilk günkü bölümünün iptal edildiği belirtilen şenliklerin tüm programının iptaline ilişkin kararın Üniversite Yönetim Kurulu tarafından alındığı bildirildi.

Reyhanlı’daki feci olayda birçok vatandaşımızın hayatını kaybetmesi üzerine, ‘19. Bahar Şenlikleri’ kapsamında Pazartesi günü sahne alması planlanan Mustafa Ceceli’nin konserini iptal eden İnönü Üniversitesi, bugün de Üniversite Yönetim Kurulu’nu toplayarak programdaki bütün müzik konserlerini iptal etme kararı aldı.

Üniversitenin resmi web sayfasında yapılan duyuruda, “Hatay ilimizin Reyhanlı ilçesinde, 11 Mayıs 2013 Cumartesi günü meydana gelen menfur saldırılarda birçok vatandaşımızın hayatını kaybetmesi millet olarak hepimizi derinden üzmüştür. Bu durumu değerlendiren İnönü Üniversitesi Yönetim Kurulu, 13-15 Mayıs tarihleri arasında Üniversitemizde yapılmakta olan ‘19. Bahar Şenlikleri’ programında yer alan tüm müzik konserlerinin iptal edilmesine karar vermiştir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” açıklamasına yer verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız