SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İ.Ü. Daire Başkanı Vefat Etti

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanı Nusret Ateş ile ilimiz nakliye sektörünün önde gelen isimlerinden Sabri Tabaş vefat ettiler.

ATEŞ'İN VEFATI..
İki yıldır Akciğer Kanseri nedeniyle tedavi görmekte olduğu bildirilen 60 yaşındaki Nusret Ateş, Turgut Özal Tıp Merkezi'nde geçirdiği cerrahi bir operasyondan sonra yoğun bakımdan çıkamadı ve yaşamını yitirdi.

Öğretmen kökenli olan ve 1980'li yıllarda geçtiği İnönü Üniversitesi'nde uzun yıllardır Öğrenci İşleri Daire Başkanı olarak görev yapan 3 çocuk babası Ateş'in cenazesi, Şehir Mezarlığı Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

SABRİ TABAŞ..
Malatya'da nakliye sektörünün önde gelen isimlerinden Sabri Tabaş da, Akciğer kanseri nedeniyle 65 yaşında iken vefat etti.

Kırklareli Vali yardımcısı hemşehrimiz İsmet Tabaş ile Malatya tüccarlarından Nusret Tabaş ve Bedrettin Dalan'ın genel başkanlığında 1990'lı yılların başlarında kurulan Demokrat Merkez Partisi'nin Malatya İl Başkanlığı görevini bir süre üstlenen Fikret Tabaş'ın da ağabeyleri olan 3 çocuk babası Sabri Tabaş'ın cenazesi, Şehir Mezarlığı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız