SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İ.Ü.'de Kayıtlar Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:45:26
İ.Ü.'de Kayıtlar Başladı
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesine kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kesin kayıt işlemleri başladı.

Kesin kayıt işlemleri 02-06 Eylül 2013 tarihleri arasında, kayıt yenileme ve program yaptırma işlemleri ise 09-13 Eylül 2013 tarihleri arasında yapılacak. Ek kontenjanla yerleştirmeler hariç, özel yetenek sınavlarıyla kayıt hakkı kazanan öğrenciler ve İnönü Üniversitesinde öğrenim görmeyi hak eden 275 yabancı uyruklu öğrenci ile birlikte yaklaşık 8 bin öğrencinin kayıt yaptırması bekleniyor.

Fakülte ve Yüksekokullara kayıt yapacak olan öğrencilerin işlemleri İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde, Meslek Yüksekokullarına yerleşen adayların ise kayıt işlemleri Meslek Yüksekokullarının bulundukları yerlerde yapılıyor. 

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü, yeni kayıt yaptırmak için il dışından gelen öğrencilere yardımcı olunması amacıyla, Malatya Şehirlerarası Otobüs Terminali MAŞTİ, köy garajı ve şehir merkezinde ise eski Belediye Binası alanında öğrenci danışma merkezleri oluşturdu. 

Kayıt yaptıracak öğrencilerin ayrıntılı bilgi için www.inonu.edu.tr adresine başvurmaları gerekiyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız