SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İ.Ü.'de Tarih Konferansı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:11:38
İ.Ü.'de Tarih Konferansı
A- A+ PAYLAŞ

Erzurum Atatürk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Tarih Bölümü Eskiçağ Tarihi Anabilim Dalı Başkanı ve Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Alpaslan Ceylan, Malatya'da düzenlenen 'Taştaki Türkleri Okumak' konulu konferansa katıldı. 

Malatya İnönü Üniversitesi Türk Dünyası ve Akraba Toplulukları tarafından düzenlenen konferansa Ceylan'ın yanı sıra İnönü Üniversitesi öğretim üyeleri ile çok sayıda öğrenci katıldı. Konferanstan önce bir konuşma yapan İnönü Üniversitesi Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Salim Cöhçe, bu tür konferansların devam edeceğini ifade etti. Gökçe “Sizlerin ilgisi devam ettiği sürece, Türkiye’de alanlarında uzman kişileri sizlerle bir araya getirmeye gayret edeceğiz. Bugün Prof. Dr. Alpaslan Ceylan, bizi kırmayarak davetimize icabet etti. Kendisi, Türklerin Anadolu’ya ilgilerinin ne zaman ve nasıl başladığı konusundaki bilgilerini sizlerle paylaşacak. Bu faaliyetlerimiz kolay gerçekleşmiyor arkadaşlarımız çok ciddi bir gayret gösteriyorlar, ben onlara da sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra Prof. Dr. Alpaslan Ceylan, slaytlar eşliğinde Türkler ve Anadolu konusunda katılımcılara bilgiler verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız