SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İ.Ü. Kısa Film Festivali

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Kısa Film Festivali devam ediyor. Festival bugün ve yarın yapılacak söyleşi ve film gösterimlerinin ardından 27 Nisan Cuma günü En İyi Kurmaca ve En İyi Belgesel dallarında ödüllerin dağıtımıyla son bulacak.

Türk Sineması’na destek sağlamak, yaratıcı isimlerin ülkemiz sinema sektörüne tanıtılmasına ve İnönü Üniversitesi öğrencilerinin sanatsal duyarlılıklarının geliştirilmesine katkıda bulunabilmek amacıyla düzenlenen, İnönü Üniversitesi Kütüphanesi Seminer Salonu'nunda gerçekleştirilen festivalin bugün ve yarınki bölümünün programı şöyle:

* 26 Nisan 2007 Perşembe

13.30 14.30 Söyleşi: “Bir Filmi Eleştirmek” Yer: Kütüphane Seminer Salonu, Esin Küçüktepepınar, Olkan Özyurt

14.45 15.45 Film Gösterimi:“47/21” “Bakırın Tınısı” “Benim Adım” Yönetmenlerle Söyleşi

16.00 17.00 Film Gösterimi:“Demak” “Metal Yorgunluğu” “Öyle Duruyorum” + Yönetmenlerle Söyleşi

* 27 Nisan 2007 Cuma

13.30 14.30 Söyleşi: “Türkiye’de Kısa Film Olgusu” Yer: Kütüphane Seminer Salonu, Binnur Feyizli, Hilmi Etikan

14.45 15.45 Film Gösterimi: “Kavanoz” “Labirentteki Pablo” “Bozuk Para” “Yüzme Dersi” “Kaç” “Lupe ve Bruno”

16.00 17.00 ÖDÜL TÖRENİ: “En İyi Kurmaca” ve“En İyi Belgesel” Gösterim

FOTO: Festival Amblemi (Yazının olmadığı dönemde ürünlerin kayıtlarını tutmakta kullanılan mühür. İmza niteliği taşımakta olup, bir kişiyi veya bir aileyi ifade etmektedir. Arslantepe Höyükte ortaya çıkarılan ve MÖ.3000-3500 yıllarına tarihlenen saray kompleksi depolarında bulunmuş 2000 mühürden birisidir.)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız