SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İ.Ü. Ligde Kalmayı Garantiledi

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Malatya İnönü Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi'ni 86-71 mağlup ederek, ligde kalmayı garantiledi. Bu arada, 12 Dev Adam Okulları Minikler Türkiye Ligi Malatya grubu maçları sona erdi.

İNÖNÜ GARANTİLEDİ..
İnönü Üniversitesi Spor Salonu'nda, Konya Selçuk Üniversitesi'ni 86-71 mağlup eden İnönü Üniversite'sinde büyük sevinç yaşadı. Geçen hafta da deplasmanda Kocaeli Adliyespor'u 77-75 mağlup eden Malatya İnönü Üniversitesi erkek basketbol takımı ligde kalmayı garantileyerek rahat bir nefes aldı.

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı antrenörü Erol Akdeniz, bu yıl ilk kez 2. Lig'de mücadele etmeleri nedeniyle acemilik çektiklerini ve beklenen başarıyı gösteremediklerini belirterek, "Bu yıl ligde kalmayı garantiledik. Önümüzdeki sezon da iyi bir takım kuracağız" dedi.

MALATYA GRUBUNDA..
Öte yandan Basketbol Federasyonu'nun, Garanti Bankası sponsorluğunda düzenlediği 12 Dev Adam Okulları Projesi kapsamında, Minikler Türkiye Ligi Doğu Grubu müsabakaları Malatya'da tamamlandı. Diyarbakır ve Batman İl karmaları, Türkiye şampiyonasına katılma hakkını elde etti.

Malatya Atatürk Spor Salonu'nda, 3 gün süren Doğu Grubu maçlarına, Erzincan, Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Mardin ve Şanlıurfa illerinden toplam 100 sporcu katıldı.

Birinci olan Diyarbakır ile ile ikinciliği elde eden Batman il karması takımları, Nevşehir'de 2-4 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye finaline katılma hakkını elde ettiler.

12 Dev Adam Okulları Projesi kapsamında Ligde, Güney Grubu 28-30 Nisan'da Burdur'da, Batı Grubu 12-14 Mayıs'ta Edirne'de ve Kuzey Grubu ise 19-21 Mayıs'ta Amasya'da düzenlenecek. Gruplarda birinci ve ikinci olan takımlar, Nevşehir'de Türkiye finallerini oynayacaklar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız