SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İ.Ü.'nün İdari Personeli Makedonya'da

0
Güncellendi - 2016-06-09 16:17:54
İ.Ü.'nün İdari Personeli Makedonya'da
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Atalan ve beraberindeki daire başkanları, Erasmus+ Personel Hareketliliği Programı kapsamında Makedonya'ya giderek State University of Tetova'da bir dizi görüşmede bulundu.

Erasmus+ Personel Hareketliliği faaliyetleri kapsamında Makedonya'da gerçekleştirilen programda, Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Atalan, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Birol Kılıçaslan, Personel Daire Başkanı Mustafa Gezer, Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Abuzer Kalkan, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Nurettin Çakmak, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Ömer Çelik yer aldı.

İnönü Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Daire Başkanları, State University of Tetova yöneticileri ile yapılan görüşmelerde idari işleyiş konularının ele alındığını, karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduğunu ve programın çok verimli geçtiğini söyledi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız