SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"I Will Never Forget You Malatya"

0
Güncellendi - 2017-07-21 16:27:01
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’da golcü futbolcu Boubacar Dialiba Diabang, takıma veda etti. Senegalli futbolcu, 1 yıllığına TFF 1. Lig ekibi Samsunspor’a kiralandı.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın isteği doğrultusunda Bolu Termal’de gerçekleştirilen birinci etap kamp çalışmalarında yer alan Dialiba, yine Sağlam’ın raporu doğrultusunda Samsunspor’a kiralandı.

Evkur Yeni Malatyaspor’un TFF 1. Lig’de en çok gol kaydeden futbolcusu olan ve takımın Süper Lig’e çıkmasında büyük katkı sağlayan Senegalli futbolcu, kariyerine TFF 1. Lig’de devam edecek. Topuk Yaylası’ndaki kamp çalışmalarında yer alan Dialiba, “I will never forget you Malatya (Malatya’yı hiç unutmayacağım)” mesajıyla takıma veda etti.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Codi44 (6 yıl önce)
    Yüreği ne sağlık.sevdik seni kara cocuk.asla unutulmuycan...döneceksin biliyiruz
    0
    0
    Yanıtla
  • samet (6 yıl önce)
    malatyaspor taraftarı artık hocalık yapmayı bıraksın hoca ismemişse vardır bi bildiği sunu unutmayalım ARTIK SÜPERLİG deyiz duygusallık yok artık HOCAYA BAŞKANA SAYGI
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Dialiba'nın gönderilmesi çok yanlış oldu.Geçen yıl bu adamlar sayesinde takım bir üst lige çıktı.Bu adam ferhat kiraz,Ahmet Aras'tan veya diğerlerinden daha mı kötüydü aksine görevini başarıyla yaptı.Bu mu ahde vefa! Malatya'da seni unutmayacak Daliba! Emeğine sağlık! We will never forget you Dialiba!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ceyhun (6 yıl önce)
    We never forget you diababa !!
    0
    0
    Yanıtla
  • Adm (6 yıl önce)
    Adamı 3 büyükler istiyo diye haber yap, sonra 1. lige kiraya ver. 3 büyüklerde kaldırıyor, bizde kaldıramıyor İLGİİNÇÇÇ!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısı (6 yıl önce)Adm isimli kullanıcı yorumuna
    Gardaş o azubuike
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafak (6 yıl önce)
    Malatya taraftarıda seni unutmayacak diagol
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafak (6 yıl önce)
    Çok yanlış bi gönderme oldu dialibaya ihtiyaç duyulabilirdi
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    bence yanlış bir karar oldu. ayite, ferhat, ahmet aras dururken golcü ve fırsatçı bir futbolcu niye gönderildi? en azından yedek de olsa nöbetçi golcü olabilirdi. zira geçen sezon 12 gol atmıştı. murat akça ve rahman buğra da gelecek vaat eden futbolcular.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    YÜREĞİNE VE EMEĞİNE SAĞLIK
    0
    0
    Yanıtla