SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İbretle İzledik'

A- A+ PAYLAŞ

MHP il başkanı Ömer Ekici de, TOKİ Başkanın Erdoğan Bayraktar'ın AKP'nin Malatya'daki mahalle toplantısına telefonla bağlanıp açıklama yapmasına tepki gösterdi.

Ekici, konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Dün akşam yerel televizyonları izlerken AKP belediye başkanı adayının mahalle toplantısında telefonla bağlanan TOKİ başkanı Erdoğan Bayraktarı ibretle ve hayretle izledim.İktidar partisinin seçim süresinde bürokatları nasıl seçim malzemesi yaptığını esefle izledik.

Devlet kurumlarının siyasi ikbal uğruna milletvekilleri ve belediye başkan adayı tarafından iktidara nasıl peşkeş çekildiğine nasıl politik malzeme yapıldığına şahit olduk.

Şu hale bakın ki kentsel dönüşümden etkilenen semt yerine, etkilenmeyen bir semtte iktidar partisi belediye başkan adayı toplantı düzenliyor.Toplantıyla devletin bir üst bürokatı telefon ile bağlanıyor,seçim vaatleri vererek siyasi propaganda yapıyor,peki o insanlar aylardır sokaklarda bas bas bağırıyorlardı,evimizi alıyorsunuz bari hakkımızı verin diye kapı kapı gezdiler.O zaman siz millet vekili değilmiydiniz?

O zaman belediye başkanı siz değilmiydiniz.O zaman TOKİ başkanı bu mağduriyetleri bilmiyormuydu,vatandaşın bu feryadını yoksa duyurmadınız mı.kasıtlı olarak seçim sürecini mi beklediniz?ki vatandaşa şov yapasınız.Kusura bakmayın sayın vekiller Malatyalı sizi çok iyi tanıdı Malatya’nın vekili değilde şahısların vekili olduğunuzu çok iyi gördüler.

Yaptığınız kadroları incelediklerinde alenen görülmektedir.Onun için telaşlanmayın Malatya’lılar yerel seçimlerde size cevap vereceklerdir.

Ben burada sayın cumhuriyet savcılarını da göreve çağırıyorum.TOKİ başkanı sayın Erdoğan Bayraktar bir siyasi partinin toplantısına katılarak siyasıi propaganda yapmıştır.Devlet memurlarının siyasi propaganda yapmaları suçtur,bu sebeple sayın erdoğan bayraktar suç işlemiştir.
Yetkililerin gereken hukuki işlemleri yapmalarını bekliyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız