SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İç Güvenlik Tasarısına Tepki

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:56:31
İç Güvenlik Tasarısına Tepki
A- A+ PAYLAŞ

Birleşik Haziran Hareketi Malatya Meclisi tarafından İç Güvenlik Yasası Tasarısı nedeniyle eylem düzenlendi.

PTT önünde gerçekleşen ve çok sayıda polisin güvenlik önlemi aldığı eylemde konuşan Birleşik Haziran Hareketi Malatya Meclisi Yönetim Kurulu Üyesi Seda Ucar, “İç güvenlik yasası ile artması kaçınılmaz olan hukuk dışı uygulamalarla önümüzdeki dönemde hak ve özgürlüklerin askıya alınması, kayıt dışı gözaltılar, işkence ve kötü muamele uygulamalarının belirgin bir şekilde artması kaçınılmazdır. Toplum düzeni bu tarz bir diktatörlük yasası ile yönetilemez. Eğer toplum düzenini korumak istiyorsanız, çocuk katillerini, kadın ve işçi cinayetlerini, grev yasaklarını önleyin” ifadeleri kaydedildi.

Yapılan basın açıklaması olaysız bir şekilde sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız