SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İç Hat Yolcu Trafiği 69 Bin 547 Oldu

0
Güncellendi - 2017-05-09 13:32:09
İç Hat Yolcu Trafiği 69 Bin 547 Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Havalimanı'nda Nisan ayında 69 bin 547 yolcuya hizmet verildi. DHMİ Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan 2017 yılı Nisan Ayı Havalimanı İstatistiklerine göre; Nisan ayında Malatya Havalimanı’nda iç hat yolcu trafiği 69 bin 547 oldu. 2017 Yılı Nisan ayında Malatya Havalimanı’na iç hat iniş-kalkış yapan uçak trafiği 611, dış hat uçak trafiği 2 olmak üzere toplamda 613 oldu. 2017 Yılı Nisan ayında Malatya Havalimanı Yük (kargo+posta+bagaj) trafiği ise 494 ton olarak gerçekleşti.

2017 Yılı Nisan Sonu gerçekleşmelerine göre; Malatya Havalimanı’ndan; 266.456 yolcu hizmet aldı, hizmet verilen toplam uçak trafiği 2.373’e, yük (Kargo+Posta+Bagaj) trafiği ise 1.948 tona ulaştı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • ahmet (6 yıl önce)
    Elazığa gitmekten bıktık artık.Neredesiniz ey siyasiler.Arttırın şu uçuşları arttırın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasevdalısı (6 yıl önce)
    5 yıldır Eski devlet hastanesi boşaldı şimdi battalgazi devlet hastanesi yapacağiz dendimi halen yapılacak 5 yıldır seçimler geçti her şey bitti hayaller başka bahara
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (6 yıl önce)
    Memlektin sahibi yokki. Malatyalının bir kısmı Elazığdan uçuyor.Çünkü uçuş ücreti daha ucuz ve uçuş sayısı daha fazla. Koskocaman büyükşehir, yakınındaki küçük şehre gebe bırakılmış .Defalarca yazdık çizdik az sayıda uçuş var olan uçuşlar fahiş fiyatta ve saçma sapan vakitlerde.Yazıklar olsun bu şehrin ileri gelenlerine ki uçuş sayısını arttıramadılar.Bir Elazığ kadar olamadık..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (6 yıl önce)
    Kusura bakmayın da! bir o kadar da MALATYALILAR elazığa gidiyorlar. YAZIK memleketimizin haline. BİR TÜRLÜ SİVİL HAVALİMANIMIZ OLMADI bu gidişlede OLMAYACAK. Bi ara BAKANIMIZDA SİVİL HAVAALANININ çalışmasını yaptı ama ne aşamada ses seda çıkmadı. MALATYAMIZ dan elazığ a giden üniversitemizin öğretim görevlilerinden tutunda MALATYASPOR bile elazığdan gidiyor. Yalansa yalan desinler. MALATYAmıza sivil havaalanı istiyoruz. LÜTFEN SAYIN BAKANIM bu işi ısrarla takip edin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nabi Şavata (6 yıl önce)
    Malatya- Ankara Hattı neden hergün 2 sefer olmuyor. Yetkililerden. Ricamız bu konu üzerinde önemle durmalarını ricaediyorum
    0
    0
    Yanıtla