SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İç İçe ve Diyalog İçerisindeyiz"

0
Güncellendi - 2016-01-13 18:15:57
A- A+ PAYLAŞ

  • ESOB Başkanı Keskin ile ESKKK Başkanı Evren ile oda başkanları, Malatya'daki gazeteciler cemiyetlerini ziyaret ettiler.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet kooperatifi (ESKKK) başkanı Ali Evren ve esnaf odası başkanları toplu halde  Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ile Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Mikail Pelit'i ziyaret ettiler.

MGC ZİYARETİ..

Ziyarette konuşan Karaduman, “Çalışan gazetecilerin en büyük haber kaynaklarından biriside esnaflarımız ve esnaf odalarımızdır. Esnaf odalarımız bütün etkinliklerimizde devamlı destek oluyorlar” dedi.

ESKKK Başkanı Ali Evren de, gazetecilerin kar-kış demeden gece-gündüz sürekli haber peşinde olduklarını söyleyerek, “Gazetecileri tebrik ediyoruz, başarılar diliyoruz” dedi.

MESOB Başkanı Şevket Keskin ise, gazetecilerin sadece yılda bir kez değil, yılın 365 günüde devletin ve sivil toplum kuruluşlarının gazetecilere sahip çıkması gerektiğini ifade ederek, “Gazeteci demek; Malatya’nın sesi, kulağı ve gören gözü demektir. Gazetelerimiz her zaman esnaf ve sanatkarın sorun ve dileklerini dile getiriyorlar. Malatya’da gazetecilerimizin güzel işler yaptıklarına inanıyorum. Basınımız ile sürekli iç içe ve diyalog içerisindeyiz” dedi.

Keskin, İstanbul’da meydana gelen ve 10 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını da kınayarak, “Terör saldırılarını esnaf ve sanatkar camiası olarak şiddetle kınıyoruz. İstanbul’da meydana gelen olayı da nefret ve şiddetle kınıyoruz. Türkiye’nin birlik, beraberlik ve dirliğini bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğine ben yürekten inanıyorum” diye konuştu.

MGTC ZİYARETİ..

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti'ni de ziyaret eden Esnaf Odaları Temsilcilerini Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Mikail Pelit cemiyet binasında karşıladı. Cemiyet başkanı Mikail Pelit “10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününün önemini, biz Malatya da ve Türkiye de medyanın yaşadığı sorun ve sıkıntıları tartışıldığı bir gün olarak görüyor ve sorumlulukları yerine getiriyoruz. Medya kendi sorunlarını çözemezse toplumun içerisinde bulunduğu sıkıntıları çözme noktasında yararlı olamaz. Yaşadığımız sıkıntıları anlatmak ve çözüm bulma noktasında siyasilere ve ilgili kurum kuruluşlara sesimizi duyurmaya çalışıyoruz bundan sonrada bu şekilde devam edeceğiz” dedi.

MESOB Başkanı Şevket Keskin ise gazetecilerin bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini dile getirerek “Gazetecilere devlet tarafından ve STK’lar tarafından büyük destek verilmesi lazım, Başta Büyükşehir belediyemiz olmak üzere Karınca kararınca yanınızda olmamız gerekiyor” diye konuştu.

Bülten- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız