SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İç Saha Kralı!.. 3-1

A- A+ PAYLAŞ

STAD: İnönü,

HAKEMLER: Kuddusi Müftüoğlu, Selçuk Kaya, Feridun Kara, 4. Hakem Mustafa Öğretmenoğlu,

MALATYASPOR: Şenol, Serkan Bensol, Mehmet Budak, Turgay, Ramazan, Serdar, Bülent Akın (Dk. 55 Hakan Söyler), Atilla (Dk. 78 Ulaç), Johanson, Senkerik, Taner (Dk. 71 Hakan Bayraktar)

YEDEKLER: Yk. Bora, Hakan Bayraktar, Ulaç, Alper, Engin, Aydın, Hakan Söyler,

UŞAKSPOR: Abdurrahman, Levent, Zafer, Sercan, Ozan (Dk. 68 Özgür), Osman, Güray, Hakan (Dk. 76 Mehmet Yener), Fatih, Niyazi, Serkan (Dk. 64 Ramazan),

YEDEKLER: Yk. Murat, Ekrem, Mehmet Yener, Özgür, Mehmet Akcan, Yusuf, Ramazan.

KIRMIZI KART: 90+2 Zafer (Uşakspor)

SARI KARTLAR: Bülent, Serkan, Senkerik (Malatyaspor), Serkan, Zafer, Osman (Uşakspor)

GOLLER: Dk. 17 Taner, Dk. 22 Mehmet Budak, Dk. 65 Senkerik (Malatyaspor), Dk. 2 Zafer (Uşakspor)

2. dakikada Uşakspor'un kazandığı serbest atışı Niyazi kullandı. Cezasahasına gelen topu, defansın arkasına sarkan Zafer kafayla Malatyaspor kalesine gönderdi ve konuk takım öne geçti: 0-1

16. dakikada Uşak atak yaparken, Malatyaspor defans oyuncularının kafayla Şenol'a göndermek istediği geri pas kısa düştü. Uşaklı Serkan'dan önce Şenol topu kontrol etmek isterken, bu oyuncuyla çarpıştı ve bir süre sakatlık geçirdi. Uşaklı Serkan sarıkart gördü.

17. dakikada Malatyaspor beraberliği sağladı. Sağdan Serkan Bensol'la gelişen atakta, bu futbolcunun nefis ortasından gelen topu 6 pas çizgisi üzerinden Taner kafayla ağlarla buluşturdu: 1-1

19. dakikada Malatyaspor ataktı. Uzun bir pasla cezaalanında topla buluşan Senkerik, kendini iki futbolcunun arasında bir anda yerde buldu. Malatyasporlu futbolcular penaltı itirazı yaparken, hakem oyunu devam ettirdi ve bu kararı tribünlerden büyük tepki gördü. Teknik Direktör İsmail Kartal da itiraz edince, orta hakem yan hakemle konuştu, daha sonra oyunu devam ettirdi.

22. dakikada Malatyaspor'un soldan Senkerik'in düşürülmesiyle kazanılan serbest atışı Serdar kullandı. Cezaalanına gelen topu 6 pas çaprazında Mehmet Budak düzgün bir vuruşla filelere gönderdi: 2-1

27. dakikada Malatyaspor atağında Ramazan ortaladı, Senkerik'in yakın mesafeden sert kafa şutunda kaleci Abdurrahman çizgi üzerinde topu kontrol etmeyi başardı.

31. dakikada Atilla'nın pasıyla sol çaprazdan buluşup cezaalanına giren Ramazan'ın sert şutu Uşak kalecisinde kaldı.

32. dakikada Serdar'ın uzaktan sert şutunu Uşak kalecisi güçlükle kornere çeldi. Serkan Bensol'un kullandığı korner atışından gelen topa Turgay kafayı vurdu, aut.

Maçın 4. hakemi oynanmamış süre olarak 1 dakikayı işaret etti ve ilk yarı 2-1 Malatyaspor'un üstünlüğüyle son buldu.

50. dakikada Serdar'ın Uşak cezaalanına gönderdiği topa Atilla dokunamadı. Geçen topa Mehmet Budak da vuramayınca, aut.

52. dakikada Bülent Akın'ın çaprazdan sert şutu, az farkla auta çıktı.

54. dakikada Malatyaspor sağdan atak geliştirdi. Serkan ortaladı, cezaalanında önce Johanson, sonra Taner vuramayınca, Malatyaspor bu fırsattan yararlanamadı.

55. dakikada Malatyaspor'da Bülent Akın'ın yerine Hakan Söyler oyuna dahil oldu.

56. dakikada Malatyaspor cezaalanında etkili oldu. Ramazan'ın şutunun yarattığı karambolde, Uşak kalecisinin çıkmasına rağmen Levent'in ters kafa vuruşu, kornerle sonuçlandı. Korneri Serdar Atilla ile paslaşarak kullandı. Gelen topa Serdar sert vurdu, aut.

62. dakikada Hakan Söyler'le paslaşan Serdar'ın cezaalanı dışından sert şutu autla sonuçlandı.

63. dakikadaki Malatyaspor atağında Taner cezaalanına girdi, ancak araya giren defans oyuncusu tehlikeyi kornerle kesti. Kornerden sonuç yok.

65. dakikada Malatyaspor atak geliştirdi. Serdar'ın cezaalanına ortaladığı topu Senkerik düzgün bir vuruşla Uşakspor filelerine gönderdi: 3-1

71. dakikada Malatyaspor'un golcü oyuncusu Taner'in yerine Hakan Bayraktar oyuna dahil oldu.

77. dakikada Hakan Söyler'den gelen topla buluşan Ramazan'ın vuruşunda top auta çıktı.

78. dakikada Malatyaspor'da Atilla'nın yerine Ulaç oyuna girdi.

85. dakikada gelişen Malatyaspor atağında Senkerik kendisini yerde bulurken, hakem oyunu devam ettirdi.

87. dakikada Uşak atağında Turgay'ın ters vuruşu kornerle sonuçlandı. Kornerden gelen topu defans bir kez daha kornere gönderdi. Konuk takım bu ataktan sonuç alamadı.

4. hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı gösterdi.

90+2. dakika oynanırken, Johanson'a sert bir faul yapan Uşaksporlu Zafer, ikinci sarıkarttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Karşılaşmayı Malatyaspor 3-1 kazandı.

FOTOĞRAFLAR: Şenol BALARISI (Hakimiyet Gazetesi)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız