SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da İnönü de Kendi Sahasında Yenildi

0
Güncellendi - 2017-10-15 18:18:36
BAL'da İnönü de Kendi Sahasında Yenildi
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta Cumartesi günü Malatya'da oynanan maçta Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un Adıyaman 1954'e 2-1 mağlup olmasından sonra Pazar günü de yine Malatya'da oynanan karşılaşmada İnönü Üniversitesispor,  Tunceli ekibi 62 Pertekspor’a 3-0 yenildi.

Yeşiltepe 1 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Uğurcan Gökler, Harun Terin, Ali İhsan Karakaş hakem üçlüsü yönetti.

İnönü Üniversitesispor sahaya Mehmet Ayaoku, Yunus Emre Kutlu, Enes Ataş, Ali Şimşek, Garip Erayabakan, Cumali Kılınç, Engin Yıldız, Uygar Taşkıran, Eray Baba, Enin Bilici, Oğuzhan Akar on biriyle çıktı.

62 Pertek Spor ise Ali Karadeniz, Doğancan Memicil, İbrahim Akyüz, Fatih Yalnız, Gürkan Durmuş, Ali İhsan Özkanca, Eyüp Ataş, Caner Çolak, Yusuf Kaymaz, Emre Aydoğan ve Feridun Sungur on biriyle mücadele etti.

62 Pertekspor, karşılaşmanın 26’ncı dakikasında Emre Aydoğan’ın kaydettiği golle ilk yarıyı 1-0 üstün tamamladı. Mavi beyazlılar, ikinci yarının 60’ncı dakikasında oyuna giren Malili Mohamed Lamine Sanou’nun 62 ve 72’nci dakikalarda kaydettiği gollerle, karşılaşmayı 3-0 kazandı.

Karşılaşma sonrası açıklamada İnönü Üniversitesispor’un teknik sorumlusu Murat Kurt, “Rakibin bizden daha iyi bir takım olduğunu biliyorduk. Ona rağmen pozisyonlar bulduk. Yediğimiz ikinci gol bir anlamda maçın kırılma anı oldu. Neticede 3-0 mağlup olduk. Oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Ellerinden geleni yaptılar” dedi.

Kurt, pozisyonları değerlendiremediklerini ifade ederek, şunları söyledi: “Rakibimiz pozisyona girdi golleri attı ama biz yakaladığımız pozisyonları gole çeviremedik. Güçlü bir takıma karşı oynadık, elimizden gelen gayreti de gösterdik. Olmadı artık yapacak bir şey yok.”

62 Pertekspor’un takım kaptanı İbrahim Akyüz ise “Sezon başında toplanırken mütevazi bir kadro kuruldu. Amacımız sadece tek maç üzerinden gidebileceğimiz yere kadar gitmek. Hedefimiz tabi ki şampiyon olmak ama hedefimize tek maç üzerinden gidiyoruz. Grupta 3’te 3 yaptık, 9 gol atıp hiç gol yemedik. Umarım bu şekilde devam eder. Dersim halkına da bir şey söylemek istiyorum; biz yeni bir takımız. Desteklerini büyük bir şekilde bekliyoruz. Bu takıma inansınlar, inşallah biz sezon sonunda hedefe ulaşacağız” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız